DAZ

DAZ traži direktora/tajnika društva

Autor/izvor: DAZ 15/06/2018

Pozivamo zainteresirane kolege i druge stručnjake da se prijave na raspisani natječaj za vodeću izvršnu osobu Društva arhitekata Zagreba. Natječaj je otvoren do 19.06.2018.

Opis posla

Tajnik Društva arhitekata Zagreba je vodeća izvršna osoba u društvu, te se poistovjećuje s direktorom u firmi. Tajnik obavlja poslove prema statutu Društva arhitekata Zagreba.

Zastupa i predstavlja Društvo sukladno zakonu i Statutu. U svom djelovanju svoje aktivnosti koordinira s Predsjednikom Društva.

Obavlja slijedeće poslove:
- U odnosu prema Upravnom odboru izvršava odluke Upravnog odbora, predlaže Upravnom odboru mjere za unaprjeđenje rada Ureda i Društva, prisustvuje sjednicama Upravnog odbora, priprema prijedloge odluka i zaključaka koje donose tijela upravljanja Društva, predlaže Upravnom odboru dugoročni program rada i razvoja Društva, predlaže Upravnom odboru donošenje Pravilnika o organizaciji rada Ureda i ostale akte, predlaže Upravnom odboru plan rada Društva i financijski plan za tekuću poslovnu godinu, predlaže Upravnom odboru izvještaj o radu i završni financijski izvještaj za proteklu godinu i redovno podnosi izvještaje Upravnom odboru na sjednicama Upravnog odbora.
- U osiguravanju rada Ureda i Društva ustrojava, organizira i vodi rad i poslovanje Ureda društva, osigurava realizaciju programa i planova Društva, predlaže Upravnom odboru zasnivanje radnih odnosa, preraspodjelu zaposlenika na drugo radno mjesto, nagrađivanje rada zaposlenika te prekid radnog odnosa sa zaposlenicima u skladu sa zakonom i općim aktima Društva, organizira i osigurava javnost rada Ureda i Društva, osigurava cjelovito vođenje, čuvanje i arhiviranje službene dokumentacije, odgovara Upravnom odboru za financijsku stabilnost društva,
o potpisuje naloge i sklapa ugovore do iznosa određenog odlukom Upravnog odbora, a preko tog iznosa samo uz suglasnost Upravnog odbora, odgovara za kvalitetu međuljudskih odnosa i osigurava optimalne tehničke i prostorne preduvjete za rad Društva i Ureda
- Te obavlja i druge poslove utvrđene Statutom i općim aktima i u skladu sa zakonom, te ostale poslove sa svrhom učinkovitog djelovanja Društva.

Za Tajnika (direktora) može biti imenovana osoba koja ima najmanje visoku stručnu spremu, aktivno znanje najmanje jednog svjetskog jezika, organizacijske sposobnosti i najmanje pet godina iskustva u sličnim poslovima, te poznavanje specifičnosti arhitektonske scene.

Poslovi koji se provode u društvu, i dio su obveza i ovog radnog mjesta, su provođenje natječaja, stručnih programa i posebnih projekata, vođenje članstva, donacija i sponzorstava te upravljanje financijama.
Radno vrijeme je prema potrebama društva, te se dio posla ostvaruje u popodnevnim i večernjim satima.

Prijave na natječaj i više informacija možete naći na slijedećem linku.

Ostalo

Tribina

Vizualne umjetnosti i baština u medijima: dan sjećanja na Ružicu Šimunović

23/04/2024
DAZ/DPUH
Društvo povjesničara umjetnosti Hrvatske šestu godinu zaredom organizira jednogodišnji susret u počast likovnoj kritičarki Ružici Šimunović (Rijeka, 23. studenoga 1960. – Washington D.C., 27. travnja 2018.)

Časopis

Promocija 8.broja studentskog časopisa Tristotrojka

12/04/2024
DAZ/303
Pridružite nam se večeras, 12.4. u prostorima Društva arhitekata Zagreb, na promociji novog broja studentskog časopisa Tristotrojka

Film

Prva zagrebačka kino projekcija filma “Vitić pleše”

12/04/2024
DAZ/Bacači sjenki
Projekcija dugometražnog dramskog dokumentarnog filma redatelja i scenarista Borisa Bakala i montažera Martina Semenčića održat će se u ponedjeljak 15. travnja u zagrebačkog Kinoteci (Kordunska 1)

DA! festival

Održan 9. DA! festival (8.–24.03.2024.)

12/04/2024
DAZ/DA! festival
U ožujku 2024. održano je 9. izdanje DA! Festivala, jedinstvenog projekta studenata dizajna i arhitekture Arhitektonskog fakulteta.

Javna tribina

Akcija S.O.S. za Zagreb i njezine refleksije

04/04/2024
DAZ/IPU
Prva javna tribina u sklopu istraživačkog projekta Arhitektura i kultura stanovanja u Zagrebu 1880.–1940. održat će se u ponedjeljak 8. travnja 2024. s početkom u 18:00 sati u Društvu arhitekata Zagreba (Trga bana Jelačića 3/1).

Podcast ‘Prednji plan’

Nominacija za Nagradu ‘Neven Šegvić’ - Filip Pračić, Luka Krstulović, Tea Truta, Marin Duić

02/04/2024
DAZ/UHA
Grupa mladih arhitekata u okrilju Društva arhitekata Zagreba započinje u proljeće 2022. godine produkciju prvoga arhitektonsko-urbanističkog videopodcasta u Hrvatskoj, posve otvorenoga stručnoj i široj javnosti.

Zakon o prostornom uređenju

Tko bi trebao biti odgovoran za planiranje prostora?

19/03/2024
DAZ
Fakultet i Komora trebaju odbiti sudjelovati u predloženom tijelu za novi Zakon o prostornom uređenju  

Članstvo

Programi Društva arhitekata Zagreba u 2024. godini/ Poziv na učlanjenje i obnovu članarina

18/03/2024
DAZ

 
Zahvaljujemo se svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaje te pozivamo nove članove na učlanjenje!


 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.