Stručno putovanje

Stručno putovanje u Sarajevo

Autor/izvor: DAZ 29/03/2018

Društvo arhitekata Zagreba poziva članove i prijatelje na stručno putovanje

Dani arhitekture zamišljaju pukotine u rutini, iskapaju "Prostor slobode"

DANI ARHITEKTURE U SARAJEVU
3 dana autobusom
25.-27.05.2018. 

Prijave se primaju do 30.4.2018 ili do popune slobodnih mjesta!

tel 01/553 1464, info@travelino.hr

U predivnom Sarajevu kolege iz Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini organiziraju Dane arhitekture koje smo pozvani fakultativno posjetiti, a pokazati će nam i vrijedne sarajevske arhitektonske realizacije. Trodnevni program osim navedenog uključuje putovanje autobusom, koje ćemo iskoristiti za razmjenu mišljenja i iskustava o svakodnevnoj praksi, te smještaj u hotelu u centru grada, od kuda će nam svaki dio Sarajeva biti dostupan. Na ovo putovanje osim članova DAZ-a pozvani su i svi drugi zainteresirani za arhitekturu!

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN  | ZAGREB - SARAJEVO

Polazak iz Zagreba u 07:00. Slijedi vožnja udobnim turističkim autobusom u smjeru Sarajeva. Dolazak u Sarajevo. Panoramski razgled grada. Fakultativno sudjelovanje na Danima arhitekture.  Smještaj u hotel. Noćenje.

  1. DAN  | SARAJEVO 

Doručak. Obilazak Sarajeva u organizaciji AABH: Marindvor i Parlament (Juraj Neidhart), hotel i neboderi (Ivan Štraus), Historijski muzej (Boris Magaš, Ante Rožić i Branko Žnidarec), novi objekti studia Non-stop, AHA-KNAP; Stambeni objekat u Alipašinoj ulici ( Juraj Neidhart), Džiđikovac (objekti braće Kadić i Andrije Čićin Šaina), Turski kulturni centar ( Amir Vuk-Zec) Baščaršija. Fakultativno sudjelovanje na Danima arhitekture. Noćenje u hotelu.

  1. DAN  | SARAJEVO - ZAGREB 

Nakon doručka fakultativni posjeta Trebeviću: Hotel Pino (Amir Vuk Zec) te Bob i sanjkaška staza. Potom odlazak prema obližnjem Vrelu Bosne, Spomeniku prirode i najatraktivnijem sarajevskom izletištu do kojega se dolazi Velikom Alejom platana i kestena koja započenje na Ilidži. Kraće zadržavanje za šetnju. Polazak za Zagreb u 14:00 sati.  

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 990kn

Cijena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi 1,230 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
  • Licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • 2 noćenje s doručkom u hotelu Bosnia 4**** u Sarajevu (www.bosniahotels.com)
  • Jamčevinu i troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Sudjelovanje na Danima arhitekture 2018 koje je fakultativno
  • Ulaznice za objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju
  • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:

  • Ulaznica za Dane arhitekture 2018 10€ po osobi (www.daniarhitekture.ba)
  • Ulaznica za Svrzinu kuću 1,60 €
  • Ulaznica za Gazi Huser Begovu đamiju 1,90 €
  • Ulaznica za Vrelo Bosne 1 €

Minimalan broj putnika je 40.

UVIJETI I NAČINI PLAĆANJA

Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupne cijene aranžmana, a preostalih 70% najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma/akontacije. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Plaćanje je moguće: gotovinom, netbanking internet bankarstvom, općom uplatnicom, jednokratno kreditnim i bankovnim karticama (American Express, Diners, Maestro, Visa, MasterCard), obročno kreditnim karticama od 2-6 rate beskamatno (American Express) ili od 2-12 rata beskamatno (Diners) te općim uplatnicama u ratama do polaska na putovanje.

Prijave su produžene do 30.4.2018. ili do popune slobodnih mjesta, a primaju se na telefon 01/553 1464 ili info@travelino.hr.

ZA OVO PUTOVANJE POTREBNA JE VAŽEĆA PUTOVNICA ILI OSOBNA ISKAZNICA

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozoro pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: TRAVELINO – turistička agencija d.o.o., Božidara Magovca 30, HR -10 000 Zagreb, OIB 56184242174, MB 2862085,  ID: HR-AB-01-080793244. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Zagreb, ožujak 2018.

Program putovanja se nalazi na poveznici.

Ostalo

Zakon o prostornom uređenju

Tko bi trebao biti odgovoran za planiranje prostora?

19/03/2024
DAZ
Fakultet i Komora trebaju odbiti sudjelovati u predloženom tijelu za novi Zakon o prostornom uređenju  

Članstvo

Programi Društva arhitekata Zagreba u 2024. godini/ Poziv na učlanjenje i obnovu članarina

18/03/2024
DAZ

 
Zahvaljujemo se svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaje te pozivamo nove članove na učlanjenje!

Konferencija

BUS 2024 – Budućnost ugodnog stanovanja

14/03/2024
DAZ
Trinaesta po redu konferencija za studente „BUS 2024 – Budućnost ugodnog stanovanja“ održava se u subotu, 16. ožujka 2024. na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu s početkom u 10 sati.

Webinar

Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija

12/03/2024
DAZ
U suradnji sa stručnjacima tvrtke PJR pozivamo članove na webinar, na kojemu će se predstaviti ključni elementi natječaja i pružiti odgovori na pitanja.

Festival

DANKAfilm

11/03/2024
DAZ
 U trećem izdanju DANKA festivala, 24satnog filmskog festivala, fokus je premješten s kazališta na film. Timovi su u 24 sata napisali, snimili, montirali i projicirali svoje kratke filmove, a jedna od lokacija na kojoj se snimalo bio je i prostor Društva arhitekata Zagreba.

GIO 2023

Godišnja izložba ostvarenja u 2023. – nominacije za UHA-ine nagrade

11/03/2024
DAZ
Na Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2023. godini prijavljeno je 68 radova: 58 ostvarenja i deset publicističkih i nakladničkih radova, a među nominiranima za nagradu ”NEVEN ŠEGVIĆ” za publicistički, kritički, znanstveno‐istraživački I teorijski rad na području arhitekture za 2023, nominiran je i DAZ-ov PODCAST - PREDNJI PLAN. 

Natječaj

Svjetska izložba EXPO 2025 u Osaki, Japan

06/03/2024
DAZ/UHA
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova raspisuje, a UHA provodi arhitektonsko-dizajnerski natječaj za idejno multidisciplinarno rješenje hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2025 u Osaki, Japan, s izradom projektne dokumentacije.

Nagrada

Objavljen Pozivni natječaj za dodjelu Nagrade „Vladimir Nazor“ za 2023. godinu

06/03/2024
DAZ
Ministarstvo kulture i medija objavilo je Pozivni natječaj za dodjelu Nagrada „Vladimir Nazor“ za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj na području književnosti, glazbe, filma, likovnih i primijenjenih umjetnosti, kazališne umjetnosti te arhitekture i urbanizma za 2023. godinu. 


 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.