KNOW-HOW? SHOW-HOW!

Coworking session u Laubi

Autor/izvor: DAZ 15/12/2012

Lauba i inicijativa Coworking Croatia pozivaju Vas na radni coworking dan koji će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca 2012. u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23a u Zagrebu.

Pridružite se četvrtom, posljednjem ovogodišnjem Lauba coworking sessionu, čija će specifičnost biti cjelodnevna cocreation aktivnost s ciljem stvaranja blagdanske atmosfere u radnom prostoru.

Osnovna ideja Cocreate: Xmas je zajedničko uređenje Lauba coworking prostor, kićenje Božićnog drvca te uživanje u slatkišima domaće proizvodnje. Kako bi to bilo moguće, bitno je da svaki coworker doprinese vlastitom Božićnom sitnicom za prostor, kuglicom ili ukrasom za drvce te najbitnije od svega kolačima ili slatkišima.

Iako će ovladati blagdansko raspoloženje, nećemo preskočiti priliku da svi zajedno ponešto i naučimo. KNOW-HOW? SHOW-HOW! radionicu voditi će će Hrvoje Pranjić-Anušić, psiholog s višegodišnjim iskustvom u području razvoja i upravljanja ljudskim potencijalima, usmjeren na područje osobnog razvoja i poboljšanja kvalitete života. Hrvoje je dio tima Radilice, grupe mladih stručnjaka iz područja psihologije i komunikologije s dugogodišnjim radnim iskustvom u području odnosa s klijentima.

Radni coworking dan u Laubi počinje nešto kasnije, oko 11.00, te prema običaju, završava s aftercowork pićem i druženjem u Lauba Bistrou. Domaćini sessiona ovaj puta su Vjekica Buljan, Katarina Jurman, Luka Pavličić i Tena Rebernjak.

11.00-19.00 RADNI COWORKING DAN
– iskoristite session za svakodnevno obavljanje poslovnih aktivnosti, za susret s poslovnim suradnicima ili klijentima, za razmjenu iskustva ili otvorenu diskusiju o vašim projektima, za upoznavanje novih ljudi ili profesionalni networking.

14.30 GABLEC BY LAUBA BISTRO
– domaći i ukusan zimski gablec za 30 kn

17.30 KNOW-HOW? SHOW-HOW!: RADOSTI (NE)RADA
Hrvoje Pranjić-Anušić iz Radilice razgovarati će s o vašim svakodnevnim zadacima, problemima i iskustvima, radostima (ne)rada i osobnim asistentima te vam dati savjete kako da budete što uspješniji i učinkovitiji.

Svoju besplatnu ulaznicu za COWORKING SESSION možete preuzeti putem entrio.hr aplikacije na Facebook stranici ili na Entrio.hr. Njome ćete osigurat svoje mjesto za adekvatan rad, a broj besplatnih ulaznica je ograničen.
Molimo sve zainteresirane da za KNOW-HOW? SHOW-HOW! radionice najave svoj dolazak najkasnije do 16.12. u 20h na e-mail vjekica.buljan@lauba.hr naslovljen "17.12. KNOW-HOW? SHOW-HOW!".


Lauba House
Prilaz baruna Filipovića 23a
10 000 Zagreb
Croatia

T +385 1 6302 115
F +385 1 6302 142

 

 

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku