Green Building Professionals

Upravljanje zelenim zgradama i rekonstrukcija zaštićenih zgrada prema principima zelene gradnje

Autor/izvor: DAZ / gbccroatia.com 11/01/2016

Hrvatski savjet za zelenu gradnju poziva na Green Building Professional edukaciju ili pojedinačni modul edukacije koja je započela u prosincu 2015. godine i traje do svibnja 2016. u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju! Edukaciju već niz godina podupire Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a pokrovitelji su također Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja RH, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode RH te Hrvatska komora arhitekata.

Dana 28.01.2016. godine, četvrtak, sa početkom u 09:00 sati u hotelu Esplanade održava se treći po redu modul u sklopu 5. generacije Green Building Professional 2015/2016 pod nazivom "Upravljanje zelenim zgradama i Cradle to Cradle". Modul daje uvid u najbolje prakse za uspješno upravljanje zelenim građevinskim projektima koje će prezentirati svjetski poznati arhitekt - Steven Beckers. Više informacija o modulu i predavaču potražite OVDJE.

Dana 29.01.2016. godine, petak, sa početkom u 09:00 sati u hotelu Esplanade održava se četvrti po redu modul u sklopu 5. generacije Green Building Professional 2015/2016 pod nazivom "Rekonstrukcija zaštićenih zgrada prema principima zelene gradnje" . Carlo Battisti, talijanski stručnjak za obnovu zaštićenih zgrada, LEED AP BD+C & GBC Home AP  ističe samo jedan od primjera koji će predstaviti na svom predavanju kao i problematiku  projekata s kojima je radio. Jedan od njih je crkva Broerenherk iz 15. stoljeća u nizozemskom Zwolleu koja je prenamijenjena u knjižaru, a koja predstavlja samo jedan od primjera obnove na zaštićenim objektima. Više informacija o modulu i predavaču potražite OVDJE.

više / izvor: http://www.gbccroatia.org/

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: