Letilović Iva

Tvrtka:

Projekti

Vezane vijesti

11/11/2014 Nagrade

Hrvatski projekti nominirani za nagrade Piranesi

Nakon nominacija hrvatskih realizacija za europsku arhitektonsku nagradu Mies van der Rohe, o čemu smo pisali ovdje, objavljene su nominacije za još jednu međunarodnu nagradu – Piranesi.


21/05/2012 U tinelu

Arhitekti i konzervatori - u povijesnoj jezgri grada: Iva Letilović, Igor Pedišić i Miljenko Domijan

U utorak 22.05.2012. u 19 sati u DAZ-ovom tinelu gostuju arhitekti Iva Letilović i Igor Pedišić te konzervator Miljenko Domijan. Razgovarat ćemo o povijesnim cjelinama u suvremenom urbanom kontekstu, o kreativnosti konzervatora kao povjesničara, o valoriziranju moderne i suvremene arhitekture kao povijesne vrijednosti, o modelima  i mogućnostima dijaloga arhitekata i konzervatora.


28/02/2012 Studentski projekt

45 škola i 15 školskih lođa

Studenti Studija arhitekture (FGAG Split), unutar kolegija Radionica arhitektonskog projektiranja 3, radili su projekt osnovne škole u Zadru i školske lođe u Bibinju. Studentski radovi su prezentirani u Zadru, u Kneževoj palači, na izložbi koja je otvorena 24.02.2012. Najkvalitetniji studentski rad školske lođe bit će izabran tokom 2012. godine i pripremljen za izgradnju uz samu školu u Bibinju.


10/12/2011 Godišnja ostvarenja

Iva Letilović i Igor Pedišić: Privremene izložbene dvorane

Ove godine Iva Letilović i Igor Pedišić konkuriraju za čak dvije nagrade godišnjih ostvarenja. Projekt 5 kućica na Silbi nominiran za nagradu Drago Galić već smo predstavili, a sada donosimo projekt Privremene izložbene dvorane u Zadru, nominiran za nagradu Bernardo Bernardi za najuspješnije ostvarenja na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja u 2011. godini


07/12/2011 Godišnja ostvarenja

Iva Letilović i Igor Pedišić: 5 kućica

Predstavljamo nominirane za godišnje nagrade UHA-e. Unutar konkurencije za nagradu Drago Galić nalazi se projekt Ive Letilović i Igora Pedišića: 5 kućica na Silbi. 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.