Kalendar

Artur konferencija

27.03.2014 - 27.03.2014
Ciklus: ARTUR
Konferencija

Društvo arhitekata Zagreba u sklopu projekta Artur (Arhitektura i turizam) nastalog u suradnji s Institutom za turizam, Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, Društvom arhitekata Zadra, Društvom arhitekata Dubrovnika i Društvom arhitekata Istre objavljuje poziv na: Konferenciju ARTUR Turistički prostor: Grad i regija 27. ožujka 2014. u Hotelu WESTIN u Zagrebu.

Karte kupite putem entrio.hr 

Ovogodišnju temu programa ARTUR Turistički prostor: Grad i regija zaključit ćemo završnom konferencijom koja će se održati 27. ožujka 2014. u Hotelu WESTIN, Zagreb.

Posebni gosti konferencije su Agencija KesselsKramer, kreativni umjetnički direktor Gijs van den Berg a i Matthijs de Jongh, managing direktor koji će održati prezentaciju primjera marketinga lokacija, mjesta, gradova,  hotela, hostela i događanja. U prezentaciji će prikazati šest različitih projekata agencije koji imaju jednu te istu poveznicu: Privući ljude na određeno mjesto.

Na konferenciji ćemo kroz tri multidisciplinarna panela problematizirati grad i regiju s temama “KREATIVNOST I PARTICIPACIJA”, “ ODRŽIVOST” te “AMBIJENTALNA VRIJEDNOST DESTINACIJA” na kojima će godišnju temu ARTUR –a promišljati velik broj uvaženih stručnjaka iz područja arhitekture, dizajna, turizma, ekonomije i drugih relevantnih struka.

Završna konferencija ARTUR također prezentira rezultate okruglog stola održanog u Zagrebu kao i triju radionica u Zadru, Dubrovniku i Puli, koje će biti uvod u diskusiju na temu konferencije Turistički prostor: Grad i regija.

U dvorani Uvertira za vrijeme trajanja konferencije moguće je pogledati predstavljanje programa URBANIZAM OTOKA kroz dvije urbanističke teme Urbanizam otoka/nepoznate destinacije - Urbanistički planovi u sklopu Programa etno eko-sela na otocima Hvaru i Braču, APE d.o.o. i Planirano talijansko naselje Ubli, 30-tih 20.st, Azra Suljić, Ask atelijer.

Temu odnosa interijera i destinacija predstavit će Sekcija za interijer DAZ-a  Robert Križnjak i Martina Križnjak, dipl.ing.arh., voditelji sekcije za interijer posvetivši posebno pažnju problematici difuznih hotela.

Izložba Nedovršene modernizacije/ Segment turizam, vezanu  uz temu turističke izgradnje i gradova u kojima su se održavale radionice ARTUR, kustosa i voditelja projekta Maroja Mrduljaša i Vladimir Kulića može se pogledati u dvorani Panorama. Projekt NEDOVRŠENE MODERNIZACIJE: Između utopije i pragmatizma  koordiniralo je Udruženja hrvatskih arhitekata u sklopu europskog projekta Kultura 2007-2013.

Pozivamo sve zainteresirane djelatnike lokalnih samouprava, turističke djelatnike, dužnosnike i udruge, urbaniste, arhitekte, investitore i developere, konzervatore, dizajnere, umjetnike, sociologe, ekonomiste, pravnike, stručnjake za zaštitu okoliša, građane, tvrtke i obrte u turizmu da nam se pridruže na konferenciji te da postanu aktivni dionici u procesu stvaranja turističkog prostora grada i regije.

PROGRAM KONFERENCIJE ARTUR, 27.03.2014., Hotel WESTIN, Zagreb

Sudjelovanjem na Konferenciji ARTUR polaznici ostvaruju 2 boda „sukladno odredbi Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva, Tablici bodovnih vrijednosti kategorija unapređivanja i usavršavanja znanja r.br. 11.“ Potvrdu o sudjelovanju izdaje organizator, Društvo arhitekata Zagreba. 

ARTUR (Arhitektura i turizam) je program koji je iniciralo Društvo arhitekata Zagreba i pokrenulo u suradnji s Institutom za turizam i Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, te Društvima arhitekata Zadra, Dubrovnika i Istre čiji su dugoročni ciljevi usmjereni na prevladavanje postojećih nedostataka i problema veznih za prostor i turizam. Ovogodišnja tema ARTURA – Turistički prostor: Grad i regija – bavi se propitivanjem i istraživanjem odnosa turističkih gradova i njihovih regija.

 

Iznos kotizacija za ARTUR konferenciju:(u cijenu kotizacije je uračunat PDV)

 

  • 250,00kn

Članovi svih regionalnih Društava
Članovi Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
Djelatnici Instituta za turizam

  • 375,00kn

Ostali

Kotizacija obuhvaća:

Sudjelovanje na konferenciji
Osvježenja u stankama
Ručak za vrijeme trajanja konferencije
Materijal konferencije

Networking

Ovdje preuzmite PROGRAM     konferencije te PRIJAVNICU.
Više informacija o projektu pročitajte na http://artur.d-a-z.hr/

 


Pokrovitelji programa:
              

Potpora:
          

Sponzori programa:

          

Medijski partneri:
                  
     

Vezane vijesti

27/03/2014 - 27/03/2014

Sutra počinje konferencija ARTUR

Društvo arhitekata Zagreba u sklopu projekta Artur (Arhitektura i turizam) nastalog u suradnji s Institutom za turizam, Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, Društvom arhitekata Zadra, Društvom arhitekata Dubrovnika i Društvom arhitekata Istre, organizira konferenciju ARTUR 27. ožujka 2014. u Hotelu WESTIN, Zagreb na temu Turistički prostor: Grad i regija.

27/03/2014 - 27/03/2014

KesselsKramer: Marketing lokacija

Posebni gosti konferencije ARTUR koja se održava 27. ožujka 2014. u Hotelu WESTIN u Zagrebu su Gijs van den Berg i Matthijs de Jongh iz Agencija KesselsKramer,  koji će održati predavanje u kojem će nas upoznati s radom svoje Agencije kroz  primjere marketinga lokacija.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

ARTUR

Program ARTUR  iniciralo je Društvo arhitekata Zagreba i pokrenulo u suradnji s Institutom za turizam i Savjetom za zelenu gradnju, te Društvima arhitekata Zadra, Dubrovnika i Istre čiji su dugoročni ciljevi usmjereni na prevladavanje postojećih nedostataka i problema vezanih za prostor i turizam.

Iz ciklusa

02.03.2020 - 07.06.2020
Putovanje EPK Rijeka i Raša 5.-7.6.2020

29.11.2018 - 29.11.2018
Održana je konferencija ARTUR 2018

29.11.2018 - 29.11.2018
konferencija ARTUR 2018 - KULTURNI TURIZAM

28.11.2018 - 28.11.2018
Još o konferenciji ARTUR 2018


 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.