Copy General - popust za članove DAZ-a!

20/01/2010


Sa lokacijama u Češkoj, Mađarskoj, Rusiji, Latviji, Poljskoj i Hrvatskoj, Copy General je vodeće reprografsko poduzeće u Centralnoj i Istočnoj Europi. Usluge koje nudimo namjenjene su korporativnim klijentima i krajnjim individualnim potrošačima.
Sa lokacijama u Češkoj, Mađarskoj, Rusiji, Latviji, Poljskoj i Hrvatskoj, Copy General je vodeće reprografsko poduzeće u Centralnoj i Istočnoj Europi. Usluge koje nudimo namjenjene su korporativnim klijentima i krajnjim individualnim potrošačima.Portfolio naših proizvoda možemo podijeliti u nekoliko kategorija: usluge za građevinarsku industriju, uredske usluge, proizvodnja i printanje na zahtjev i maloprodajne usluge. Mnoge naše usluge moguće je realizirati ne samo u produkcijskom centru već i u mjestu sjedišta klijenta putem kompletne eksternalizacije. Cilj nam je pružiti klijentima visoku dodanu vrijednost na usluge i omogućiti im da se isključivo koncentriraju na svoju djelatnost, a ne na sporedne aktivnosti. Zbog toga smo razvili i implementirali specijalne proizvode u području građevinarske dokumentacije, seminarskih edukacijskih materijala i vodiča za upotrebu proizvoda.Usluge namijenjene građevinarskoj industriji fokusirane su na poslove povezane sa projektnom dokumentacijom, građevinarskim planovima i pratećim dokumentima od strane klijenata.Copy General pruža kompletnu uslugu uključujući printanje i završnu obradu dokumenata za sve arhitektonske, inženjerske i građevinarske tvrtke (A/I/G).Dokumenti mogu, ovisno o potebama, biti printani ili kopirani, skenirani i distribuirani na željeno mjesto. Naš produkcijski centar je koncipiran na način da se primarno bavi pripremom projektne dokumentacije. Prikupljamo, produciramo i upravljamo klijentovim materijalima vodeći se posljednjim standardima u industriji i klijentovim specifičnim zahtjevima. Model preciznog tijeka poslovanja je podržan i praćen produkcijskim centrom ili on-site uslugom. Održavamo nivo visoke kvalitete za svaku pojedinu individualnu ili klasičnu narudžbu. Već u fazi printanja surađujemo s klijentima kako bi dogovorili i osigurali optimalne postavke za printanje . Za uspješniju izvedbu narudžbi na vrijeme, razvili smo poseban proizvod PLANprint - alat za slanje narudžbi vezan uz poslovanje s velikim formatima.  Portfelj usluga u sferi printanja i kopiranja za građevinarsku industriju uključuje:
  • Kopiranje kompletne građevinarske ili projektne dokumentacije u svim fazama gradnje
  • printanje nacrta kreiranih u AutoCad-u, PDF-u ili u drugim formatima
  • formatiranje nacrta velikih formata
  • kompletiranje i završni radovi
  • sortiranje nacrta u željeni redoslijed
  • uvezivanje dokumenata
  • distribucija projektne dokumentacije u tvrtku naručitelja ili direktno na gradilište
  • jednostavan i detaljan način fakturiranja temeljen na pojedinim projektima
Kao novo i inaovativno rješenje istaknuli bi PLANprint koji omogućava arhitektima, projektantima, građevinarima i inženjerima da najjednostavnije pošalju projektnu dokumentaciju u reprografski centar. PLANprint je kompletna usluga za reprodukciju i printanje nacrta i tehničkih dokumentacija uključujući formatiranje i završnu obradu dokumenata, te dostavu u klijentov ured.PLANprint usluga uključuje nekoliko međusobno podržavajućih komponenti:
  • Pripremanje narudžbe od strane klijenata
  • Transfer dokumenata u produkcijski centar
  • Individualnu obradu dokumentacije na zahtjev
  • Dostavu kompletne dokumentacije klijentu
Usluga se bazira na software-skoj aplikaciji koja se instalira na klijentovo računalo i služi za transfer dokumenata. Nakon implementacije i upoznavanja sa aplikacijom, PLANprint je spreman za upotrebu.Također, želimo istaknuti da surađujući sa Copy Generalom imate mogućnost printanj bilo gdje u svijetu. Jednostavno nam pošaljite narudžbu i odaberite mjesto u svijetu gdje želite da vas gotov posao dočeka.Za sve članove D-A-Z-a odobravamo popust od 15% na usluge printanja i kopiranja. Slobodno nas za dodatne informacije kontaktirajte na info@copygeneral.hr ili 01/230 4342.

Rezultati

DOM ZA STARIJE DUBRAVA

30/08/2023

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja DOMA ZA STARIJE DUBRAVA.

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

  • Rezultati

    DOM ZA STARIJE DUBRAVA

    30.8.2023.

    Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja DOMA ZA STARIJE DUBRAVA.

  • Rezultati

    Prostor središta Trešnjevke

    23.12.2020.

    Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

  • Rezultati

    Dječji vrtić Brezovica

    15.12.2020.

    Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.



 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.