Oglas sponzora Navigo Sistem d.o.o.

01/07/2010

  Daz predstavlja suradnju s tvrtkom Navigo Sistem d.o.o. koja članovima DAZ-a nudi posebne pogodnosti u obliku popusta u iznosu od:

  • 10% popusta na Garmin uređaje za cestovnu navigaciju,

  • 15% popusta na Garmin uređaje iz ostalih segmenata i sav pribor

  • 20% popusta na narudžbe veće od 20.000 kn bez PDV-a (što ne uključuje cestovnu navigaciju)

  • 20% popusta na Henri Lloyd odjeću, obuću i opremu za jedrenje.

Navedeni popusti ostvarivali bi se isključivo u Navigo sistem prodajnim mjestima:

  • Navigo sistem, Zagreb, Karlovačka 4K

  • Navigo shop, Zagreb, Nemčićeva 10

  • Navigo sistem, Split, Kralja Zvonimira 85

Članovi popuste mogu ostvarivati isključivo putem članskih iskaznica DAZ-a koje mogu preuzeti u DAZ-u ili ukoliko nisu u mogućnosti osobno ih preuzeti molimo javiti se na mail adresu ana.marendic@d-a-z.hr ili br. telefona 01/5509 706 kako bismo vam ih mogli dostaviti poštom.


Navigo Sistem d.o.o. predstavlja vam novi GPS uređaj koji donosi poprilično osvježenje u cestovnom segmentu satelitske navigacije.

Garmin® nuvi® 3700 serija MIJENJA izgled i dojam cestovne navigacije



Garmin, vodeći proizvođač uređaja za satelitsku navigaciju, lansirao je nüvi 3700 seriju, koja postavlja nove standarde u dizajnu, funkcijama i mogućnostima rukovanja osobnim navigacijskim uređajem. Otmjen novi ultra tanak dizajn, koji vrlo lako stane u džep s velikim zaslonom osjetljivim na dodir, nüvi 3700 osvojio je prestižnu Red Dot nagradu za dizajn na najvećem i najpoznatijem natjecanju dizajna.

"Osobna navigacija ulazi u novu eru s nüvi 3700 serijom zapanjujućeg dizajna i intuitivnog sučelja, rekao je Dan Bartel, Garminov potpredsjednik globalne prodaje. "Naši dizajneri i inženjeri bili su potaknuti da osmisle industrijsku ikonu i rezultat je koliko zapanjujući toliko i praktičan."

Međunarodno priznati dizajn
U manje od 9 mm ukupne debljine, nüvi 3700 serija je jednostavno najtanja prijenosna navigacija na tržištu - neodoljiv dizajn koji moli da ga uključite i hvalite se s njim. Elegantan novi izgled postigao je veliki učinak, osvojivši natječaj za dizajn proizvoda na ovogodišnjoj Red Dot Design nagradi između više od 4.000 podnesaka iz 57 zemalja.



Savršena slika u položenom ili uspravnom pogledu
Nagrađivani dizajn nüvi-a 3790T, 3760T i 3750 nastavlja se s jednostavnim za upotrebu 4.3- inčnim WVGA zaslonom na dodir, koji korisnicima omogućuje pregled prethodno učitanih karata i intuitivnih izbornika u pejsažnom ili portretnom načinu rada - idealan za upotrebu u automobilu ili prilikom pješačenja.

Zumiranje, odabir i pomicanje s višestrukim dodirima
Novi, veliki zaslon s mogućnošću višestrukih dodira u seriji nüvi 3700 omogućuje korisniku zumiranje (dvostrukim dodirom) ili pregledavanje okolnih područja na karti (povlačenjem prsta) ili promjenu perspektive iz 2D u 3D i okretanje po karti za 360 stupnjeva (povlačenjem dva prsta ili rotiranjem). Za izbjegavanje nenamjernih dodira, nüvi 3700 serija ima jednostavno zaključavanje zaslona, tako da dodirnete gumb za napajanje i spremite vaš nüvi u džep.



Garminov nü top model: nüvi 3790T

• S prilagodljivom pozdravnom porukom za pokretanje glasovne navigacije, nüvi 3790T vam omogućuje da mu kažete što treba učiniti i gdje treba otići dok vi držite vaše ruke na volanu i pogled na cesti.
• Cesta pred vama nikada nije izgledala tako realno, zahvaljujući savršenim detaljima 3D terena i 3D zgrada. Bilo da se krećete prema brežuljcima ili kanjonima, osjenčana topografija i realistični putokazi pružaju savršenstvo i poboljšanu svijest situacije.

nüRoute s trafficTrendsi myTrends
• Pružanje učinkovitog izračuna rute i realnog vremena dolaska, trafficTrends ™ predlaže rutu koristeći stare prometne podatke i postojeće pravce koje je Garmin prikupio na vašem području.
• Izrada Vaših izmjena lakša je nego ikada, nüvi 3700 serija pamti vaša najčešća odredišta i koristi myTrends za predviđanje odredišta bez potrebe za aktiviranjem rute, prikazujući vrijeme vašeg dolaska i najbolji put na temelju relevantnih prometnih informacija.

Pametnije usmjeravanje u autu i pješice
• Za sigurnije putovanje bez stresa, nüvi 3790T i nüvi 3760T karakterizira besplatno korištenje servisa za prometne informacije, kao i Bluetooth® bežična tehnologija za pozivanje s kompatibilnim telefonom, odnosno hands-free telefoniranje.
• Svi uređaji nüvi 3700 serije dolaze s ecoRoute funkcijom za pomoć vozaču kod učinkovitijeg izračuna rute štedeći gorivo i novac. Ova funkcija prati i način vožnje te potrošnju goriva po određenim rutama.
• Uzmite nüvi 3700 seriju sa sobom na svako putovanje i uživajte u novom aerodinamičnom dizajnu, prikladnom za nošenje u džepu te poboljšanom pješačkom načinu rada s mogućnošću korištenja javnog prijevoza preko sadržaja cityXplorer, dostupnim na www.garmin.com. CityXplorer vam pomaže s opcijama za kretanje pješice ili kombinacijom autobusa, tramvaja, metroa i prigradskih željezničkih sustava.

nüvi 3700 serija obiluje inovacijama
• Glasovne upute su jasnije nego ikad, zbog sekundarnog zvučnika smještenog na vakuumskom nosaču, dajući najvišu kvalitetu zvuka u nüvi liniji proizvoda.
• Prilagodljiva pozadina - pregled, obrezivanje i spremanje slika ravno u vaš nüvi.
• Pomoć u odabiru prometne trake s pogledom na križanja pomaže vam u pouzdanoj navigaciji, uz realistične slike nadolazećih složenih križanja gdje god je to moguće.
• Indikator ograničenja brzine prikazuje ograničenje brzina za većinu glavnih prometnica.
• Patentirane automatske vremenske zone omogućuju nüviju automatsko podešavanje vremenske zone.
• Garmin Connect omogućuje povezivanje slike s pohranjenim lokacijama. Posjetite http://connect.garmin.com za dodatne informacije.
• "Where Am I?" funkcija vam omogućuje da u hitnom slučaju brzo dodirnete zaslon za određivanje točnih koordinata vlastite pozicije, te najbliže bolnice, policijske i benzinske postaje i servisa za automobil.



Nüvi 3700 serija je najnoviji Garminov napredak koji je u tehnološki i inovatini razvoj utrošio više od 20 godina kako bi poboljšao život korisnicima, stvorivši Garmin nazivom u automobilskoj, zrakoplovnoj, nautičkoj, bežičnoj industriji i za kretanje u prirodi i sportu. Više informacija o karakteristikama, cijenama i dostupnosti, kao i informacije o Garminovim drugim proizvodima i uslugama, potražite na www.garmin.com.hr

Uređaj stiže u prodavaonice ovlaštenih Garmin trgovina od 1. srpnja po cijeni od 2.049 kn (MPC za nüvi 3760 Europe).

www.navigo-sistem.hr

Rezultati

DOM ZA STARIJE DUBRAVA

30/08/2023

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja DOMA ZA STARIJE DUBRAVA.

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

  • Rezultati

    DOM ZA STARIJE DUBRAVA

    30.8.2023.

    Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja DOMA ZA STARIJE DUBRAVA.

  • Rezultati

    Prostor središta Trešnjevke

    23.12.2020.

    Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

  • Rezultati

    Dječji vrtić Brezovica

    15.12.2020.

    Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.



 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.