GEBERIT INNOVATION DAYS – Inovativna digitalna interaktivna izložba 7. 4. – 9. 4. 2021.

Autor/izvor: DAZ 29/03/2021

Geberit Innovation Days nude vam jedinstvenu priliku da iskusite sve novosti u 2021. godini i saznate brojne važne informacije na temu dizajna, funkcionalnosti i tehnologije na hibridnom izložbenom mjestu sajma „House of Geberit” savršeno prilagođenom trenutačnoj situaciji. Sami sastavite svoj individualni program!

Posjetite Geberit Innovation Days – inovativnu digitalnu interaktivnu izložbu koja će se održati u razdoblju od 7. do 9. travnja 2021. godine.  Na više od 300 m2 „House of Geberit“ kroz inovativni koncept izložbenog sajma želi predstaviti rješenja iz različitih tematska područja. Geberit Innovation Days pružaju sveobuhvatne informacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnologiji za sve koji su uključeni u gradnju. Prijenos se emitira uživo izravno s izložbenog prostora, a Vas pozivamo da se priključite putem vaših ekrana iz udobnosti vašeg ureda ili doma.
 
Svoju virtualnu posjetu ovom događaju, ovisno o interesu, možete sastaviti sami birajući sadržaje iz niže navedenih tematskih područja. Informacije, edukacija i zanimljive rasprave o svakoj temi traju svega 20 do 25 minuta. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam je i komunikacija s našim stručnjacima kroz chat uživo.
 
Izbor tematskih područja:
 
 
Za registraciju kliknite na poveznicu.
 
Potvrdu registracije primit ćete na e-mail.   
 
Pozivamo Vas da nam se pridružite. Veselimo se susretu na Geberit Innovation Days!  

 

Ostalo

Krajobrazna arhitektica BRANKA ANIČIĆ

07/04/2021
DAZ
Izložba Krajobrazna arhitektica Branka Aničić postavljena je u prostoru Gliptoteke HAZU (dvorana IV), Medvedgradska 2 u Zagrebu kao dio izmještenih aktivnosti Hrvatskog muzeja arhitekture HAZU, uzrokovanih posljedicama nedavnih potresa u Zagrebu. 

Može li se spasiti Trg hrvatskih branitelja u Petrinji?

06/04/2021
DAZ
Već neko vrijeme svjedočimo opustošenom prostoru Trga hrvatskih branitelja u Petrinji, koji je izgubljen štetnim rušenjem  robne kuće Petrinjka, njegove južne prostorne odrednice.

MIRNA UDOVČIĆ: HATCH LEAKS

29/03/2021
DAZ
Najavljujemo otvorenje prve ovogodišnje izložbe u galeriji CEKAO, „Hatch Leaks“ arhitektice Mirne Udovčić, koja se otvara u ponedjeljak, 29. ožujka u 19 sati.

ArhiBau 2021: Sajam Kulture građenja i održivog razvoja!

22/03/2021
DAZ
Sajam kulture građenja i održivog razvoja "ArhiBau 2021" održat će se u Areni Zagreb od 10. do 12. lipnja u organizaciji Društva arhitekata Zagreba s temom  "Budućnost nakon kriza temeljena na inicijativi Novog europskog Bauhausa".

Lebbeus Woods: Zagreb free zone revisited

20/03/2021
Od srijede 31. ožujka 2021. godine, u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) u Zagrebu, pogledajte izložbu istaknutog američkog arhitekta Lebbeusa Woodsa (1940 – 2012)

Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini

20/03/2021
DAZ/UHA
UHA predstavlja nominacije i dobitnika nagrade za životno djelo.

Preminuo je Marijan Turkulin

18/03/2021
DAZ
S tugom javljamo da nas je u 82. godini života napustio voljeni kolega i uvaženi arhitekt Marijan Turkulin.

Starije Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: