Kalendar

Arhitektura i stand up: Vlatko Štampar

07.03.2014 - 07.03.2014
Ciklus: Arhitektura +

U novoj epizodi ciklusa intervjua Arhitektura + predstavljamo Vam mladog arhitekta i stand up komičara koji će Vam zasigurno osvježiti dan i dobro Vas nasmijati.

Vlatko Štampar rođen je 1987 u Čakovcu. Prve traume proživljava u 2. Osnovnoj školi u Čakovcu gdje biva nesretno zaljubljen 7 godina u istu curu. Isfrustriran time, okreće se crtanju i upisuje graditeljsku školu – smjer dizajner unutarnje arhitekture. Ona upisuje gimnaziju. U srednjoj razvija svoj status razrednog klauna te upoznaje kolegu Gorana F. s kojim i danas nastupa. Nakon srednje škole upisuje studij arhitekure u Zagrebu koju skoro u roku završava. Simultano uz studij kreće polako nastupati na open mic večerima u zagrebačkom Purgeraju i polako razvijati svoje autorske fore. Danas je diplomirani arhitekt koji iza sebe ima 6 godina komičarskog iskustva. I previše legalizacija.

Sekcija mladih Društva arhitekata Zagreba osnovana je 30. ožujka 2010. godine sa ciljem promocije studenata arhitekture i mladih arhitekata (do 35. godine) te njihovih radova. U svom djelokrugu ima organizaciju izložbi, predavanja, radionica, natječaja i drugih prigodnih događanja u svrhu informiranja i potpore mladim arhitektima. U suradnji sa obrazovnim ustanovama u zemlji i inozemstvu te drugim organizacijama za mlade provodi projekte od značaja za arhitektonsku struku. Jedan od projekata Sekcije je i ciklus intervjua Arhitektura+ o kojem više čitajte ovdje.

Video

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Arhitektura +

Arhitektura + ciklus je intervjua pokrenut od Sekcije mladih DAZ-a u proljeće 2013.  Kroz ove kratke video intervjue predstavljaju se mladi arhitekti i njihova zanimanja ili hobiji koji više ili manje imaju veze s arhitekturom.

Iz ciklusa

10.01.2014 - 10.01.2014
Arhitektura + fotografija i drugi mediji: Ivan Dorotić

27.05.2013 - 27.05.2013
Arhitektura i zvuk: Ivan Jovanovac

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:


  


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2023 DAZ.