Kalendar

Umjetnički paviljon - europska poveznica

03.07.2013 - 03.07.2013

Predavanje o obnovi i modernizaciji zgrade Umjetničkog paviljona u Zagrebu u razdoblju od 2001. do 2013. godine održat će se u sklopu multimedijske izložbe UMJETNIČKI PAVILJON – EUROPSKA POVEZNICA u srijedu 3. srpnja 2013. u 19h.

U srijedu 3. srpnja 2013. u 19 sati u izložbenom prostoru Umjetničkog paviljona autori dionica izložbe Umjetnički paviljon – europska poveznica / Od tradicije do suvremenosti održat će izlaganja o modernizaciji i obnovi zgrade, a nakon predavanja održat će se promocija kataloga izložbe.

Uvodno izlaganje o modernizaciji i obnovi u sklopu programa Vizija Paviljona za 21. stoljeće održat će Radovan Vuković, v.d. ravnatelja Paviljona, a o projektu obnove s arhitektonskog i konzervatorskog stanovišta govorit će Mladen Perušić, dia, i Maja Gorianc Čumbrek, dia, konzervatori Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode prema čijem su konzervatorskom projektu i nadzoru izvedeni radovi na obnovi i sanaciji zgrade Paviljona.

Nakon predavanja, održat će se promocija kataloga izložbe kojega će predstaviti Radovan Vuković, v.d. ravnatelja Umjetničkog paviljona i Ante Rašić, dizajner kataloga i autor prostorne koncepcije izložbe.

Multimedijska izložba Umjetnički paviljon – europska poveznica / Od tradicije do suvremenosti  može se pogledati do 7. srpnja 2013.

Srdačno Vas očekujemo,

Sanja Balentović, suradnica u organizaciji izložbe

 

                                                                                              Radovan Vuković, v.d. ravnatelja

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.


 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.