Kalendar

Interdisciplinarna radionica: Parkovi Vukovara

17.02.2012 - 26.02.2012
Ciklus: Radionica Parkovi Vukovara

Sekcija mladih Društva arhitekata Zagreba na inicijativu Grada Vukovara i prof. Mladena Jošića, organizira interdisciplinarnu radionicu s temom Parkovi Vukovara. Prijave za sudjelovanje na radionici su otvorene od 01. do 12. veljače, za timove studenata diplomskih studija i mladih stručnjaka (do 35 godina) iz područja arhitekture, krajobrazne arhitekture i dizajna.

Na radionici će se izraditi idejna rješenja za tri odabrane lokacije u Vukovaru. Kroz radionicu izradit će se 9 rješenja od kojih tri odabrana idu u daljnju razradu i izvedbu. Odabir radova za izvedbu provest će žiri kojeg čine predstavnici grada Vukovara i relevantni stručnjaci.

Radionica će se održati u prostorima Društva arhitekata Zagreba od 17. do 26. veljače 2012. Usklopu radionice održat će se predavanja na temu parkovne arhitekture i recentnih projekata slične tematike, nakon čega slijedi jednodnevni obilazak lokacije u Vukovaru te rad pod vodstvom interdisciplinarnog mentorskog tima.

Pozivamo studente diplomskih studija i mlade stručnjake (do 35 godina) iz područja arhitekture, krajobrazne arhitekture i dizajna da prijave svoje timove na sudjelovanje u radionici. Prijave su otvorene od 01. do 12. veljače 2012. Tim koji se prijavljuje može se sastojati od 2-3 ljudi od čega minimalno jedan iz područja arhitekture. Za prijavu je potrebno poslati kratki CV svih članova te po jedan odabrani rad poželjno slične tematike na e-mail: sekcija.mladih@d-a-z.hr

Lista odabranih timova koji će sudjelovati na radionici bit će objavljena na stranicama DAZ-a 13. veljače 2012.

Predavači

Šajn, Ivana, Autor

Ivana Šajn sveučilišna je prvostupnica arhitekture i urbanizma, a trenutno pohađa Diplomski studij arhitekture i urbanizma na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na matičnom fakultetu sudjeluje u nastavi kao demonstrator u sklopu Katedre za urbanizam, prostorno planiranje i pejsažnu arhitekturu. Studentsku stručnu prasku odrađuje u studiju 3LHD, gdje nastavlja povremeno raditi. Sudjeluje u nizu arhitektonskih radionica, hrvatskih i međunarodnih, te arhitektonskim natječajima. Članicom Sekcije mladih DAZ-a postaje u proljeće 2011.godine, te sudjeluje na projektima ''Akupunktura grada'', uređenju interijera udruge Zamisli, te programu Think Space. Voditeljicom Sekcije mladih postaje u prosincu 2011.godine.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.


 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.