Competition for the urban-architectural concept design for the BADEL SITE redevelopment

Opis

The analysis of the area has focused primarily in the observation of the effects and the use of the ground floor.

We tried to verify that conditions are better able to promote the appropriation of space for public use.

Thus it was proposed a linear square, irregular, around which all organized public activities such as trade and cultural facilities, in addition to access to office buildings and residences.

The new buildings are aligned to existing buildings.

The valorization of the traditional contrast occurs at about the heights and not by the typological repetition.

We decided to create a "place" where the pedestrian becomes execercer a key role in the process of establishing a strong degree of relationship between the man and environment.

To consolidate this process recovers the idea, or concept, the coutyard, but here treated in a different form, irregular morphologically dynamic and surprising.

The discovery is through the walking. What a beautiful, romantic, and dynamic this is activity!

Predani prilozi
Nacrti
Prezentacijski plakat
Projektna knjižica
Status projekta Natječaj

Tvrtke koje sudjeluju
Arquicidade Suradnik

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.
SLOŽI PROJEKTE PO


STATUS






VRSTA






















BUDŽET




NAGRADE
Samo nagrađeni








Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: