Stomatološka poliklinika u Zagrebu

Opis

Radi razbijanja monotonije dugačkih komunikacija unutar prostora poliklinike, u postojeći orto sustav uvodimo sistem nepravilnih prostora omeđenih sistemom izlomljenih pregrada gdje se rješavaju stomatološke ordinacije kao zasebni elementi, a zajednički prostori (čekaonice i hodnici s pripadajućim proširenjima) kao nešto cjelovito, i što se tiče obrade podova, tako i stropova i rasvjete.
Velika svijetla visina prostora sa staklenim stijenama gotovo pune visine prostora omogućilo je rješavanje zasebnih elemenata u sistemu „box-ova“ te stvaranje dojma „kuće unutar kuće“.

Tip projekta Interijer
Status projekta Projekt
Godina projektiranja 2012
Lokacija Zagreb
Površina 0 m2

Tvrtke koje sudjeluju
Studio obris d.o.o. Projektni tim

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.
SLOŽI PROJEKTE PO


STATUS






VRSTA






















BUDŽET




NAGRADE
Samo nagrađeni






 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: