Intervencije u javnom prostoru

„Premijera“ u Novom Jelkovcu

Autor/izvor: DAZ / 17/12/2014

U subotu 20. prosinca 2014. s početkom u podne, održat će se završni performans programa Novi kvartovi projekta Ars Publicae.

Tijekom događaj nazvanog “Premijera”, formirat će se red građana na ulazu u nedovršeni objekt budućeg kulturnog centra i na taj način skrenuti pažnju na potrebu njegovog dovršetka i otvorenja. Zgrada kulturnog centra nalazi se unutar mega-bloka tzv. Benetonke, na krajnjem zapadnom rubu Novog Jelkovca tj. uz autobusnu stanicu.) Događaj se održava neovisno o vremenskim prilikama, a nakon “Premijere" organizirano je stručno vodstvo po Novom Jelkovcu za sve zainteresirane.

Projekt Ars Publicae primarno se bavi pitanjima umjetničkoga sadržaja u javnom prostoru, a više pronađite ovdje.

(Od ove godine postoji i direktna autobusna ZET-ova linija od Glavnog kolodvora do Novog Jelkovca, a raspored vožnje možete vidjeti ovdje.
Foto: Katarina Zlatec (lijevo na fotografiji: Kulturni centar u Novom Jelkovcu)

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: