Zelena gradnja

16. simpozij o zelenoj gradnji „Green Building Professional internacionalne edukativne metode o zelenoj gradnji"

Autor/izvor: DAZ / HKA 12/05/2014

U srijedu 14.05.2014. od 9.00 do 14.00 sati održati će se  16. simpozij o zelenoj gradnji "Green Building Professional internacionalne edukativne metode o zelenoj gradnji“ u dvorani A u Starogradskoj vijećnici, Ćirilometodska 5 u Zagrebu. Simpozij će se održati  u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju (HSZG) za vrijeme Zagrebačkog energetskog tjedna.

Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju poziva Vas na 16. simpozij o zelenoj gradnji pod nazivom "Green Building Professional - internacionalne edukativne metode o zelenoj gradnji" gdje će predavači u kratkim prezentacijama predstaviti sve relevantne teme zelene gradnje i uvesti Vas u osnove cjelogodišnjeg edukativnog programa Green Building Professional. Na linku možete pogledati program simpozija.

Sudjelovanje na simpoziju je BESPLATNO, sudjelovati može šira javnost i svakom sudioniku se omogućuje stjecanje dva (2) SSU boda sukladno odredbi pravilnika o Stručnom ispitu.
Molimo da Vašu prijavu izvršite putem prijavnice te slanjem iste na info@gbccroatia.org

Prijavnice se zaprimaju do popunjenja mjesta!

DODATNA INFORMACIJA: Green Building Professional edukacija u četvrtoj generaciji započinje u studenom 2014. godine.
Upisi će biti omogućeni već od srpnja 2014. godine, a članovi Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju ostvaruju poseban popust od 40 % na redovnu cijenu edukativnog programa.

izvor: HKA

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: