DAZ

28. sjednica redovite Skupštine Društva arhitekata Zagreba

Autor/izvor: DAZ 06/05/2013

Pozivamo Vas na 28. sjednicu redovite Skupštine Društva arhitekata Zagreba (DAZ) 9. svibnja u 18h u prostorijama Društva te ujedno da predložite kandidate za počasne članove Društva kako bi ih Skupština mogla i potvrditi.

Osim imena i prezimena člana potrebno je i kratko obrazložiti (pola kartice teksta) zašto određeni član zaslužuje biti promoviran u počasnog člana. Svi prijedlozi se šalju na mail kolegice ana.marendic@d-a-z.hr zaključno sa 7.05.2013.Svečana promocija počasnih članova biti će upriličena 24.05.2013. u Gliptoteci HAZU-a, na Središnjoj svečanosti III. Dana zagrebačke arhitekture.

Izvadak iz Statuta DAZ o kategoriji počasnih članova:

Počasnim članom postaje osoba koja se svojim radom naročito istakla u području djelovanja Društva, te na taj način doprinijela razvoju arhitektonske struke i promicanju aktivnosti u interesu Društva.

Sjednicu Skupštine, koja nam predstoji u četvrtak 9.svibnja 2013., posvetili bismo promjenama Statuta Društva i drugih općih akata. Statut je najvažniji dokument naše udruge. Njime se osim ciljeva i djelatnosti udruge, određuju temeljne vrijednosti, njen ustroj, način donošenja odluka i poslovanja. Svi ostali dokumenti proizlaze iz Statuta, kao i sve odluke i djelovanja udruge.

Postojeći Statut DAZ‐a nastao je 1998 godine. U njega su ugrađene izmjene i dopune 2000., 2001. i 2003. godine. Odbor kontrole je na 26. sjednici Skupštine Društva u travnju 2009. godine izašao s prijedlogom izmjene Statuta Društva, jer postojeći Statut više ne odgovara potrebama Društva, te ga treba temeljito mijenjati.

Stoga Vas ljubazno molimo da se odazovete pozivu na sjednicu i svojom nazočnošću i doprinosom omogućite potrebne izmjene Statuta, kako bi Društvo moglo dalje djelovati u današnjim okolnostima i okruženju.

Više informacija o 28. sjednici Društva te programu pogledajte ovdje.

Osim imena i prezimena člana potrebno je i kratko obrazložiti (pola kartice teksta) za

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: