Tenis turnir

5. Otvoreno prvenstvo arhitekata u tenisu

Autor/izvor: DAZ / ZDA 23/07/2013

Društvo arhitekata Zadra poziva na 5. Otvoreno prvenstvo arhitekata u tenisu koje će se održati od petka 13. rujna do nedjelje 15. rujna u Zatonu kod Zadra.

Turnir počinje u petak 13. rujna u 14:00 sati natjecanjem u svim kategorijama, a završetak turnira se predviđa u nedjelju 15. rujna do 16 sati.

Kotizacijom su osigurani: troškovi turnira i zajednička večera u subotu, te u sklopu programa SSU HKA posjet novom trgu Petra Zoranić i Poljani Šime Budinića u Zadru i posjet tematskoj izložbi u Kneževoj palači.

Smještaj u Zatonu:
smještaj je u apartmanima 3* (za 2-3 osobe) i mobilnim kućama (također za 2-3 osobe)
doručak u formi buffeta je u restoranu Zatona, ručak na teniskim terenima u formi toplo-hladnog buffeta i roštilja (kao i do sada), te večera u restoranu Zatona
cijena aranžmana je 690 kn i uz PDV i boravišnu pristojbu uključuje 2 noćenja s doručkom, ručak 13., 14. i 15.09. uz teniske terene, te večeru 13.09.2012.
doplata za 1/1 je 75 kn dnevno
rezervaciju smještaja izvršiti osobno
odabir načina plaćanja mora se definirati u prijavnici

U okviru programa SSU HKA, ove godine organiziramo posjet novom trgu Petra Zoranić i Poljani Šime Budinića arhitekata Kostrenčić/Krebel u Zadru, te posjet tematskoj izložbi u Kneževoj palači: Nove tehnologije u prezentaciji urbane povijesti.

Nadamo se Vašem odazivu i susretu na teniskim terenima u Zatonu. Prilika je to ne samo za sportski ogled već i za neformalno druženje i razgovore u opuštenoj i kolegijalnoj atmosferi.

O detaljnom rasporedu turnira biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Za sve informacije možete se obratiti na: drustvo.arhitekata.zadra@gmail.com i tajnici ZDA Jagodi Riedl na tel. 099 7074565.

PRIJAVNICA

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: