Fotografija

6. Organ vida

Autor/izvor: DAZ / organ vida 08/05/2014

Međunarodni festival fotografije Organ Vida je otvorio godišnji natječaj za suvremenu fotografiju. Pozivaju se fotografi iz cijeloga svijeta da apliciraju na natječaj svojim projektima na zadanu temu Refleksije. Natječaj je otvoren do 25. svibnja 2014.

Međunarodni festival fotografije Organ Vida je otvorio godišnji natječaj za suvremenu fotografiju. Pozivaju se fotografi iz cijeloga svijeta da apliciraju na natječaj svojim projektima na zadanu temu. Šesto izdanje Međunarodnnog festivala fotografije Organ Vida održava se u duhu teme — refleksije — koja će se problematizirati na umjetničkim, teorijskim i praktičnim razinama, a u okviru cjelokupnog festivalskog programa.
Natječaj traje od 25. ožujka do 25. svibnja 2014. Ovogodišnji žiri čini šest eminentnih imena svjetske i domaće fotografske scene, a o njima pročitajte više ovdje. Žiri će početkom srpnja proglasiti deset finalista i pet pohvaljenih autora koji će svoje projekte izlagati na završnoj izložbi tijekom festivalskog tjedna te će biti objavljeni u festivalskom katalogu. Imena finalista bit će objavljena na službenoj web stranici festivala i putem medija.
Nakon pet izdanja fotografskih festivala, u šestom se uvodi mala izmjena u pogledu prijava na natječaj. Zbog stabilnije pozicije na svjetskoj i domaćoj sceni, i zbog izazova koji se kao neproftinoj i nezavisnoj organizaciji nameću u samoj produkciji festivala, uvedena je kotizacija za apliciranje na natječaj u iznosu od 75 kuna (10 eura).

Više o temi natječaja pročitajte ovdje.
Pravila i odredbe natječaja

Opširnije o ovogodišnjem festivalu http://organvida.com/hr/pocetna/

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku