Simpozij

7. Dani arhitekture u Sarajevu

Autor/izvor: DAZ / daniarhitekture.ba 16/05/2014

U Sarajevu se od 23. do 25. svibnja 2014. održavaju 7. Dani arhitekture koji ove godine tematiziraju prostor kao resurs, ali i poprište sukoba.

Rasprave o zajedničkom prostoru i pokušaji njegovog teorijskog i praktičnog određenja obilježili su prošlogodišnje Dane arhitekture (DA2013).

Pitanja prostora kao resursa, mjesta i objekta imaginacije, kao i poprišta sukoba ne gube na značaju i nameću potrebu za novim i nekonvencionalnim pristupom kreiranju zajedničkog, određujući tako koncept ovogodišnjih Dana arhitekture (DA2014).

Namjera nam je istražiti i doživjeti prostore grada, podijeliti znanja, ideje i sjećanja, kritički razmotriti standardne definicije i okoštala znanja, te krenuti u proces otkrivanja potencijalnih mogućnosti oživljavanja i stvaranja zajedničkih prostora. Pozivamo vas da nam se pridružite i zajedno sa nama potražite odgovor na pitanje: Da li je zajedničko zaista zajedničko?

Sedmi Dani arhitekture (DA2014) se održavaju u periodu od 23. do 25. maja 2014. godine u Sarajevu, a okosnicu svih ovogodišnjih događanja čine akcije i djelovanje u otvorenim prostorima na području Marijin Dvora, dijela grada koji je trenutno žarište intenzivne urbane i društvene transformacije.

Potraga za značenjima zajedničkog, ali i njegova materijalizacija na prostoru grada Sarajeva, se nastavlja…

izvor:  daniarhitekture.ba

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: