urbanizam.zg

Aktualno :: Poziv na predstavljanje projekta podzemne garaže na Trgu maršala Tita

23/10/2009

Potaknuti reakcijama struke i javnosti na projekt gradnje podzemne garaže na dijelu Trga maršala Tita, uputili smo poziv gradonačelniku grada Zagreba kojim predlažemo predstavljanje projekta u Društvu arhitekata Zagreba...

Potaknuti reakcijama struke i javnosti na projekt gradnje podzemne garaže na dijelu Trga maršala Tita, uputili smo poziv gradonačelniku grada Zagreba kojim predlažemo predstavljanje projekta u Društvu arhitekata Zagreba. 
Tema je od izuzetnog stručnog i općeg interesa budući da je riječ o intervenciji na kulturnom dobru najviše kategorije, ali i o pitanju provedbe procedura predviđenih za takav projekt. 

Više o temi ZAGREBAČKA ZELENA POTKOVA i njenoj zaštiti i dosadašnjoj obnovi pročitajte u tekstu Snješke Knežević u prilogu.

prilozi:
Pismo gradonačelniku
Tekst Snješke Knežević

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: