Konferencija

Akupunktura grada na konferenciji 'Umjetnost i javni prostor'

Autor/izvor: DAZ 28/08/2012

U okviru 7. festivala Front@ sodobnega plesa i u organizaciji Kulturne kontaktne točke Slovenije, u Murskoj Soboti održana je međunarodna konferencija Art & Public Space.

Rene Lisac kao gost i Kristina Careva kao sudionica aktivno su sudjelovali u okruglom stolu, prezentirajući iskustva, metodologiju i gledišta s projekta Akupunktura grada.

Otvorena i dinamična diskusija dotaknula je niz zanimljivih tema i dilema, s fokusom na temeljne odnose i uloge umjetnika, planera i korisnika u planiranju, interveniranju i upotrebi javnog prostora.

Sudionici okruglog stola bili su umjetnici, arhitekti i urbanisti iz Ljubljane, Klagenfurta, Bruxellesa, Budimpešte, Beograda i Zagreba.

Nakon konferencije uslijedio je performans austrijskog autora Willa Dornera pod nazivom Bodies in Urban Space, koji je održan kao kontinuirana i dinamična tura kroz niz "statičnih plesnih instalacija" po cijelom gradu.

 

Više:
Conference Art & Public Space 
DAZ – Akupunktura grada

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: