Radionica

Akupunktura grada na Špancirfestu!

Autor/izvor: DAZ 28/07/2015

Interdisciplinarna radionica Akupunkture grada održati će se od 26. do 30. kolovoza u Varaždinu, a tema će biti uređenje novog gradskog trga

Akupunktura grada je projekt koji ima za cilj kroz niz malih i preciznih intervencija u javnom prostoru poboljšati kvalitetu urbanog života, povećati socijalnu koheziju lokalne zajednice i ojačati identitet urbanih cjelina.

Na Špancirfestu Akupunktura grada će održati interdisciplinarnu radionicu od 26. do 30. kolovoza –  s temom novih scenarija za javni prostor u gradu. U Varaždinu će se tako, u suradnji s Arhitektonskim fakultetom, raditi na novom trgu, nastalom zatvaranjem parkirališta u Habdelićevoj ulici.

Za sudjelovanje u radionici se mogu prijaviti studenti viših godina te mladi stručnjaci iz različitih područja koji su spremni na interdisciplinarni rad u grupi.

Organizator Špancirfesta osigurava smještaj i prehranu (doručak i dva obroka dnevno). Broj prijava je ograničen. Svi kojima je projekt zanimljiv, a misle da imaju i mogu reći nešto o tome, neka se svakako prijave, projekt Akupunktura grada može biti sjajno iskustvo.

Voditeljica radionice je dr.sc. Kristina Careva, dipl.ing.arh. Mentori su: dr.sc Tomislav Pletenac, dipl. antropolog, Mojca Smode Cvitanović, dipl.ing.arh i  Marina Smokvina, dipl.ing.arh.

Odabrani kndidati bit će obaviješteni o točnom terminu i drugim detaljima radionice.

Za sve ostale informacije i upite, javite nam se na e-mail radionice@spancirfest.com.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: