Radionica

Akupunktura grada na Špancirfestu!

Autor/izvor: DAZ 28/07/2015

Interdisciplinarna radionica Akupunkture grada održati će se od 26. do 30. kolovoza u Varaždinu, a tema će biti uređenje novog gradskog trga

Akupunktura grada je projekt koji ima za cilj kroz niz malih i preciznih intervencija u javnom prostoru poboljšati kvalitetu urbanog života, povećati socijalnu koheziju lokalne zajednice i ojačati identitet urbanih cjelina.

Na Špancirfestu Akupunktura grada će održati interdisciplinarnu radionicu od 26. do 30. kolovoza –  s temom novih scenarija za javni prostor u gradu. U Varaždinu će se tako, u suradnji s Arhitektonskim fakultetom, raditi na novom trgu, nastalom zatvaranjem parkirališta u Habdelićevoj ulici.

Za sudjelovanje u radionici se mogu prijaviti studenti viših godina te mladi stručnjaci iz različitih područja koji su spremni na interdisciplinarni rad u grupi.

Organizator Špancirfesta osigurava smještaj i prehranu (doručak i dva obroka dnevno). Broj prijava je ograničen. Svi kojima je projekt zanimljiv, a misle da imaju i mogu reći nešto o tome, neka se svakako prijave, projekt Akupunktura grada može biti sjajno iskustvo.

Voditeljica radionice je dr.sc. Kristina Careva, dipl.ing.arh. Mentori su: dr.sc Tomislav Pletenac, dipl. antropolog, Mojca Smode Cvitanović, dipl.ing.arh i  Marina Smokvina, dipl.ing.arh.

Odabrani kndidati bit će obaviješteni o točnom terminu i drugim detaljima radionice.

Za sve ostale informacije i upite, javite nam se na e-mail radionice@spancirfest.com.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: