Tribina

aRs PUBLICae: Likovna kolonija Željezare Sisak

Autor/izvor: DAZ 04/10/2011

Projekt aRs PUBLICae/1POSTOZAUMJETNOST/ u suradnji sa Zelenom akcijom poziva Vas na tribinu Likovna kolonija Željezare Sisak koja će se održati u petak, 7. listopada 2011. u 20 sati u Zelenoj akciji (Frankopanska 1, dvorište)

Gost: Marijan Crtalić, multimedijalni umjetnik i aktivist, nagrađivan za projekt  „Nevidljivi Sisak – Fenomen Željezara" i autor dokumentarnog filma  „Industrijski raj“ koji će biti prikazan u sklopu tribine.

U okviru likovne kolonije koja se održavala u Sisku, na prostoru Željezare i okolnog naselja, postavljeno je tridesetak skulptura, neke i od strane eminentnih autora poput Ivana Kožarića i Dušana Džamonje. Danas je većina skulptura u lošem stanju, a neke su i nestale.
 
Voditelj tribine: Saša Šimpraga
 
aRs PUBLICae/1POSTOZAUMJETNOST/ projekt je višestrukih društvenih ciljeva kojemu je prije svega svrha angažirano interdisciplinarno promišljanje umjetničkoga sadržaja u javnom prostoru.
 
 
podrška: Ministarstvo kulture RH 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: