Party u DAZ-u

Božićni tulum Sekcije mladih

Autor/izvor: DAZ 27/12/2012

U utorak, 18. prosinca, održano je tradicionalno predblagdansko druženje Sekcije mladih DAZ-a i njihovih prijatelja. Veliki odaziv studenata i mladih arhitekata svjedoči o interesu kojeg mlađa publika ima prema projektima Mladih DAZ-a.

Već drugu godinu za redom Sekcija mladih DAZ-a organizirala je predstavljanje rezultata vlastitog rada u protekloj godini. Uz dugogodišnje projekte Akupunkture grada, te Džepnog vodića Zagreb, predstavljeni su i neki novi – uređenje interijera udruge Zamisli, suradnja sa Sindikatom biciklista i Archisquadom, novi ciklus predavanja za mlade, te radionica Parkovi Vukovara. Iznimno uspješna i produktivna godina zaokružena je predstavljanjem planova za narednu 2013.godinu.

Uz nastavak rada na aktualnim projektima, Sekcija mladih pokrenuti će ciklus video interviewa sa uspješnim mladim ljudima koji su uz arhitekturu aktivni u drugim poljima umjetnosti i kulture. Također, u planu je izdavanje arhitektonskih razglednica koje bi oplemenile džepni vodić i približile zagrebačku arhitekturu javnosti, te arhitektonske slikovnice za najmlađe.

Studenti i mladi arhitekti, te prijatelji Sekcije mladih su uz kratke filmove o projektima mogli uživati u slanim i slatkim zalogajima koje su za njih pripremili sami članovi. Vrhunac večeri bila je arhitektonska tombola. Stotinjak nagradnih knjiga sakupili su većinom članovi Sekcije, ali i udruge i tvrtke koje su prepoznale njihov entuzijazam – DAZ, UHA, UPI-2M, Studijski arhiv AF, prof. Marijan Hržić, Studio 3LHD, Ana Dana Beroš i Branko Palić.

Više o Sekciji mladih pogledajte ovdje.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: