Dan otvorenih vrata

Dani otvorenih vrata IPU

Autor/izvor: DAZ / IPU 10/10/2015

Institut za povijest umjetnosti već tradicionalno poziva na dane otvorenih vrata koji će se održati 13., 14. i 15. listopada 2015. u Zagrebu, Splitu i Rijeci.

I ove godine Institut za povijest umjetnosti otvara svoja vrata široj publici – svim građanima,

a posebno studentima i mlađoj publici. Želja je da se javnost pobliže upozna s istraživanjima koja Institut provodi u polju povijesti umjetnosti, arhitekture i urbanizma, vizualne kulture, a posebno u segmentu valorizacije i prezentacije hrvatske kulturne baštine.

U formatu predavanja, tematskih šetnji, javnih razgovora i radionica govorit će se o specifičnim i raznovrsnim temama koje su trenutno u fokusu istraživanja naše znanstvene zajednice. Neke od tema su: stanje srednjovjekovne spomeničke baštine Dubrovačke regije (dr. sc. Željka Čorak), pozitivne i negativne prakse u digitalnoj humanistici (dr. sc. Ljiljana Kolešnik), umjetničko djelovanje članova grupe Zemlja (dr. sc. Petar Prelog), specifične okolnosti likovne kritike u Hrvatskoj 1950-ih (dr. sc. Ivana Mance) ili pak značajke stanovanja u srednjovjekovnom Splitu (dr. sc. Joško Belamarić).

Program i raspored događanja u Zagrebu, Splitu i Rijeci pogledajte ovdje.
Više: www.ipu.hr

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: