Izložba

Danijel Srdarev - Bestijarij venecijanskih kanala

Autor/izvor: DAZ 07/07/2013

U četvrtak, 4. srpnja u galeriji Kranjčar otvorena  je izložba akademskog slikara Danijela Srdareva pod nazivom Bestijarij – bestijarij venecijanskih kanala. Izložba ostaje otvorena do 31. srpnja.

Danijel Srdarev, akademski slikar-grafičar, rođen je 13. kolovoza 1981. u Šibeniku. Godine 2001. upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. 2007. godine diplomirao je u klasi prof. Zlatka Kesera. Bavi se slikarstvom, grafikom i kiparstvom, a ilustracijom kontinuirano od 2001. godine. Dobitnik je više nagrada i priznanja, između ostalih Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu (2005.) i Top stipendije (2006.). Sudjelovao je na više od pedeset skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu ( New York, Tokyo, Amsterdam, Den Haag, Bratislava, Beograd, Bologna, Maribor, Leipzig, Bitola...).

Realizirao je deset samostalnih izložbi. Sudjelovao je u brojnim projektima i radionicama te ostvario projekte s drugim umjetnicima. Objavljeno mu je više ilustriranih knjiga za djecu i ilustracije u raznim publikacijama (časopisi, knjige, godišnja izvješća, katalozi...) te ilustracije na omotima nosača zvuka. Radovi mu se nalaze u više zbirki u zemlji i inozemstvu. Član je HZSU-a. Živi i radi u Zagrebu.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: