DAZ i UHA traže očitovanje Grada zbog otkazivanja javnih rasprava o izmjenama i dopunama prostornih i urbanističkih planova

28/03/2011

Zbog odluke o otkazivanje javnih rasprava o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Prostornog plana Grada Zagreba, o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba, te o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Generalnog urbanističkog plana Sesveta Društvo arhitekata Zagreba i Udruženje hrvatskih arhitekata traže očitovanje od Grada.

Zahtjev za očitovanjem koji su Gradu podnijeli DAZ i UHA potražite u prilogu.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: