DAZ

DAZ na malim ekranima

Autor/izvor: DAZ 11/02/2014

Prošlog tjedna naš DAZ tim je bio zastupljen u dvije emisije na HRT-u. Na Dobro jutro: kultura se pričalo o webu, a u Znanstvenim krugovima o Think Space programu.

U nedjeljnom Dobro jutro: kultura naši glavni i izvršni urednici Damiri - Ljutić i Sekulić predstavili su DAZ-ov web i mnogobrojne sadržaje koje vjerno pratite, dok je Bojan Mucko u emisiji Znanstveni krugovi razgovarao o 3. ciklusu Think Space programa s vrijednom ekipom iz organizacije Anom Danom Beroš, Tomislavom Pletencom i Dominkom Blaževićem. Saznali smo dosta o tome što nas još očekuje ove godine na Think Space-u, a obje emisije možete pogledati na web stranicama HRT emisije na zahtjev klikom ovdje i ovdje.

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: