Predavanje

Dinko Kovačić: Kako je odrastao moj grad – Split 3

Autor/izvor: DAZ / HAZU 13/11/2014

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti poziva na predavanje akademika Dinka KovačićaKako je odrastao moj grad – Split 3 (moje učešće u tome)“, koje će se održati u srijedu, 19. studenoga 2014. u atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na Trgu Nikole Šubića Zrinskog 11 u Zagrebu s početkom u 18 sati.

Uvodnu riječ na predavanje će uputiti predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti akademik Zvonko Kusić. Podsjećamo da je u tijeku izložba akademika Dinka Kovačića u organizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Gliptoteke HAZU i Muzeja arhitekture u Gliptoteci HAZU, Medvedgradska 2, koja ostaje otvorena do 30. studenog 2014. te o kojoj možete više pročitati ovdje.

Pozivnica

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: