Okrugli stol

Hrvatska suvremena arhitektura u europskom kontekstu

Autor/izvor: DAZ 26/01/2012

Ove subote, 28. siječnja u 18 sati u MM Centru SC-a u Zagrebu održat će se drugi u nizu okruglih stolova u sklopu međunarodnog kulturnog programa EXPORT-IMPORT: Hrvatsko kulturno stvaralaštvo u europskom kontekstu. Tema okruglog stola biti će Hrvatska suvremena arhitektura u europskom kontekstu.


SUDIONICI:
Ana Dana Beroš (www.archisquad.hr)
Leo Modrčin (www.ured.org)
Maroje Mrduljaš (Arhitektonski fakultet Zagreb)
Helena Paver Njirić (HPNJ+)
Pero Vuković (OMA)

Odražava li slika hrvatske suvremene arhitekture u inozemstvu njezinu kvalitetu? Koji je krajnji cilj prezentiranja arhitekture izvan okruženja u kojem je nastala? Kojim sredstvima bismo to trebali ostvaritii?

Dođite ove subote u dvoranu MM centra SC-a u Zagrebu i svojim glasom pomognite pri formiranju izložbe hrvatske arhitekture koja će se održati ovog ožujka u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Londonu.

ULAZ: udruga za promociju kulture
www.ulaz.org


Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: