Izložba

Izložba Siniše Justića u galeriji Greta

Autor/izvor: DAZ 25/02/2015

U subotu 28. veljače u 12h u galeriji Greta otvara se izložba Siniše Justića, arhitekta i nastavnika zagrebačkog Arhitektonskog fakulteta.

Pozivamo Vas da u subotu 28.veljače ili u nedjelju  1. ožujka dođete u Gretu pogledati izložbu kojom će Siniša Justić, arhitekt  i nastavnik na zagrebačkom Arhitektonskom fakultetu, omogućiti uvid  u obilježja  nekih projekata na kojima je proteklih godina radio. Projekti će biti prikazani crtežom, fotomontažom ili fotografijom u obliku svojevrsne slikovnice.

Greta je galerija u Ilici 92 u Zagrebu koja će tih dana biti otvorena od 11 do 20 sati. Izložba će biti otvorena u subotu 28.veljače u 12 sati.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: