Sudjelujte!

Izrada nacrta prijedloga Zakona o arhitektonskim i inženjerskim djelatnostima

Autor/izvor: DAZ / HKA 23/01/2014

Hrvatska komora arhitekata uputila je poziv članovima da se aktivno uključe u izradu Nacrta prijedloga Zakona o arhitektonskim i inženjerskim djelatnostima.

Hrvatska komora arhitekata osnovala je radnu skupinu za izradu Nacrta prijedloga Zakona o arhitektonskim i inženjerskim djelatnostima, a temeljem dogovora s nadležnim Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja.

Između ostalog, Nacrt prijedloga Zakona treba neposredno urediti ovlasti, obveze te način rada i poslovanja ovlaštenih arhitekata i inženjera u graditeljstvu, a s ciljem osiguranja kakvoće usluga te zaštite javnog interesa i promocije Arhitektonskih politika Republike Hrvatske. 

U želji da se najšire članstvo uključi u izradu navedenog zakona, mole se članove da svoje sugestije, prijedloge ili primjedbe na postojeći Zakon o arhitektonskim i inženjerskim poslovima i djelatnostima u prostornom uređenju i gradnji, dostave do 31. siječnja 2014. godine na e-mail adresu m.frzic@arhitekti-hka.hr.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: