Legalizacija

Javni poziv Grada Zagreba ovlaštenim arhitektima za pomoć socijalno ugroženim građanima pri legalizaciji

Autor/izvor: HKA/DAZ 22/03/2013

Grad Zagreb uz podršku Hrvatske Komore Arhitekata upućuje poziv ovlaštenim arhitektima za sudjelovanje u izrade potrebne dokumentacije za legalizaciju bespravno izgrađenih građevina socijalno ugroženih građana. Sredstva za financiranje arhitektonskih usluga su osigurana u gradskom proračunu, a u nastavku prenosimo dopis HKA te Gradonačelnika Milana Bandića.

REPUBLIKA HRVATSKA
GRAD ZAGREB

KLASA: 360-01/12-001/183
URBROJ: 251-02-02-13-3
Zagreb, 15. ožujka 2013.


PREDMET: Grad Zagreb
-JAVNI POZIV radi angažiranja ovlaštenih arhitekata
-traži se objava javnog poziva za ovlaštene arhitekte na web stranicama HKA-


Na temelju čl. 44. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (Narodne novine broj 86/2012) i Zaključka gradonačelnika Grada Zagreba o poticanju ozakonjenja nezakonito izgrađenih zgrada na području Grada Zagreba, Grad Zagreb upućuje

JAVNI POZIV

ovlaštenim arhitektima s liste ovlaštenih arhitekata Hrvatske komore arhitekata

Pozivaju se svi zainteresirani ovlašteni arhitekti s liste ovlaštenih arhitekata Hrvatske komore arhitekata da se jave kontakt osobi, pomoćniku pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Damiru Đerziću, na adresu, Zagreb, Ulica grada Vukovara 58b, telefon: 01/610-0742, adresa elektronske pošte: damir.derzic@zagreb.hr.

Grad Zagreb za građane koji se nalaze u stanju socijalne potrebe organizira savjetodavnu pomoć, izradu dokumentacije koja se sukladno Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama prilaže zahtjevu za donošenje rješenja o izvedenom stanju i pruža tehničku podršku od strane ovlaštenih stručnjaka, angažiranjem ovlaštenih arhitekata preko ugovora o djelu.

Javni poziv otvoren je od dana objavena web stranicama HKA.

Dopis Gradonačelnika

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: