Okrugli stol

Kako ojačati socijalnu koheziju u naselju Novi Jelkovec?

Autor/izvor: DAZ 18/11/2013

Kako ojačati socijalnu koheziju u naselju Novi Jelkovec?" tema je okruglog stola na koji vas pozivamo 20. studenog u 17:30 sati u auli Sveučilišta na Trgu maršala Tita 14 u Zagrebu.

U okviru poslijediplomskog specijalističkog studija Upravljanje gradom i aktivnosti Socijalnog vijeća Grada Zagreba u srijedu, 20. studenog 2013. u 17:30 sati u auli Sveučilišta na Trgu maršala Tita 14 u Zagrebu održat će se okrugli stol na temu: “Kako ojačati socijalnu koheziju u naselju Novi Jelkovec?"

Uvodnu riječ o temi  održat će prof.dr.sc. Ognjen Čaldarović s Filozofskog i prof.dr.sc. Tihomir Jukić, s Arhitektonskog fakulteta. Moderator okruglog stola će biti prof.dr.sc. Gojko Bežovan, voditelj poslijediplomskog specijalističkog studija Upravljanje gradom

Naselje Novi Jelkovec od 2009. kada su se uselili prvi stanari u neke od 2713 stanova nije u potpunosti zaživio. Uz probleme udaljenosti od centra grada, ekonomsku i krizu tržišta nekretnina, problemi su i nedostatak identiteta naselja te socijalne kohezije.

Na skup su pozvani poslijediplomanti, studenti, zaposleni u gradskoj upravi, organizacije civilnog društva, istraživači i mediji.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: