Okrugli stol

Kako ojačati socijalnu koheziju u naselju Novi Jelkovec?

Autor/izvor: DAZ 18/11/2013

Kako ojačati socijalnu koheziju u naselju Novi Jelkovec?" tema je okruglog stola na koji vas pozivamo 20. studenog u 17:30 sati u auli Sveučilišta na Trgu maršala Tita 14 u Zagrebu.

U okviru poslijediplomskog specijalističkog studija Upravljanje gradom i aktivnosti Socijalnog vijeća Grada Zagreba u srijedu, 20. studenog 2013. u 17:30 sati u auli Sveučilišta na Trgu maršala Tita 14 u Zagrebu održat će se okrugli stol na temu: “Kako ojačati socijalnu koheziju u naselju Novi Jelkovec?"

Uvodnu riječ o temi  održat će prof.dr.sc. Ognjen Čaldarović s Filozofskog i prof.dr.sc. Tihomir Jukić, s Arhitektonskog fakulteta. Moderator okruglog stola će biti prof.dr.sc. Gojko Bežovan, voditelj poslijediplomskog specijalističkog studija Upravljanje gradom

Naselje Novi Jelkovec od 2009. kada su se uselili prvi stanari u neke od 2713 stanova nije u potpunosti zaživio. Uz probleme udaljenosti od centra grada, ekonomsku i krizu tržišta nekretnina, problemi su i nedostatak identiteta naselja te socijalne kohezije.

Na skup su pozvani poslijediplomanti, studenti, zaposleni u gradskoj upravi, organizacije civilnog društva, istraživači i mediji.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku