Međunarodni stručni skup

Krajobraz - krajina - pjezaž

Autor/izvor: DAZ 23/05/2014

Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata poziva na Međunarodni stručni skup “Krajobraz-krajina-pejzaž”, koji će se održati u prostorima DAZ-a 29 i 30. svibnja 2014.

HDK poziva 29. i 30. svibnja 2014., u prostorijama DAZ-a, na Trgu bana Josipa Jelačića 3/1, Zagreb, da prisustvujete Međunarodnom stručnom skupu krajobraznih arhitekata “Krajobraz-krajina-pejzaž”, gdje će stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, dati pregled položaja struke u pojedinim segmentima njena djelovanja.
Cilj skupa je uspostava međusobnog dijaloga i razmjena iskustava susjednih država i strukovnih udruženja krajobrazne arhitekture te stvaranje zajedničkih zaključaka u svrhu poboljšanja trenutno stanja u struci.PLAKAT s programom preuzmite ovdje.

Teme skupa su:

a) uporište struke u zakonskoj regulativi
b) sudjelovanje krajobraznih arhitekata u projektiranju
c) sudjelovanje krajobraznih arhitekata u planiranju
d) problematika održavna objekata krajobrazne arhitekture

Predavanje se boduje u sklopu Programa stalnog stručnog usavršavanja (SSU), a sudjelovanje je besplatno.

Molimo Vas da radi bolje i kvalitetnije organizacije potvrdite svoj dolazak na e-mail na hdka@hdka.hr , do 28.svibnja 2014.

izvor: hdka.hr

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: