Forum

LE:NOTRE Landscape Forum

Autor/izvor: Filip Pračić 27/03/2019

LE: NOTRE Landscape Forum je godišnje događanje LE: NOTRE Instituta. Forum 2019 organizira: STUDIJ ZA KRAJOBRAZNU ARHITEKTURU Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zavod za ukrasno bilje, krajobraznu arhitekturu i vrtnu umjetnost. Interdisciplinarni međunarodni međusektorski skup povezuje tehničke, umjetničke, humanističke i biotehničke znanosti te potiče međusektorsku suradnju, participaciju građana, predstavnika gradskih i općinskih vlasti, državnih agencija, gradskih zavoda i drugih institucija.

LE: NOTRE Institut uspostavljen je pod pokroviteljstvom ECLAS-a, ('European Council of Landscape Architecture Schools'), kao krovne organizacije za interdisciplinarnu suradnju između obrazovanja, istraživanja i inovativnih praksi u područjima projektiranja, upravljanja ili odnosa prema izgrađenom i neizgrađenom okolišu.

CILJEVI: razvoj i jačanje veza između obrazovanja, istraživanja i inovativne prakse u javnom, privatnom, bilo profitnom ili neprofitnom sektoru u svrhu unapređenja i olakšavanja komunikacije, suradnje i međusobne nadogradnje ideja na interdisciplinarnoj i međusektorskoj osnovi, kako bi se promicalo šire i dublje razumijevanje kulturne, ekološke, društvene i gospodarske uloge krajobraza za dobrobit društva u cjelini.

 

ONLINE IZLOŽBA srudentskog natječaja - rezultati : link

 

Proučite detaljno program i sve pojedinosti na slijedećem linku

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.

Rezultati

Bazen Dubrava

09/12/2019

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističko rješenja bazen Dubrava - rezultati

Rezultati

Tematski park "Hrvatska u malom"

09/12/2019

Objavljujemo rezultate natječaja za izradu rješenja Tematskog parka „Hrvatska u malom“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: