Forum

LE:NOTRE Landscape Forum

Autor/izvor: Filip Pračić 27/03/2019

LE: NOTRE Landscape Forum je godišnje događanje LE: NOTRE Instituta. Forum 2019 organizira: STUDIJ ZA KRAJOBRAZNU ARHITEKTURU Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zavod za ukrasno bilje, krajobraznu arhitekturu i vrtnu umjetnost. Interdisciplinarni međunarodni međusektorski skup povezuje tehničke, umjetničke, humanističke i biotehničke znanosti te potiče međusektorsku suradnju, participaciju građana, predstavnika gradskih i općinskih vlasti, državnih agencija, gradskih zavoda i drugih institucija.

LE: NOTRE Institut uspostavljen je pod pokroviteljstvom ECLAS-a, ('European Council of Landscape Architecture Schools'), kao krovne organizacije za interdisciplinarnu suradnju između obrazovanja, istraživanja i inovativnih praksi u područjima projektiranja, upravljanja ili odnosa prema izgrađenom i neizgrađenom okolišu.

CILJEVI: razvoj i jačanje veza između obrazovanja, istraživanja i inovativne prakse u javnom, privatnom, bilo profitnom ili neprofitnom sektoru u svrhu unapređenja i olakšavanja komunikacije, suradnje i međusobne nadogradnje ideja na interdisciplinarnoj i međusektorskoj osnovi, kako bi se promicalo šire i dublje razumijevanje kulturne, ekološke, društvene i gospodarske uloge krajobraza za dobrobit društva u cjelini.

 

ONLINE IZLOŽBA srudentskog natječaja - rezultati : link

 

Proučite detaljno program i sve pojedinosti na slijedećem linku

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“


Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: