Mala škola arhitekture

Mala škola arhitekture na izložbi Radovana Tajdera

Autor/izvor: DAZ 16/03/2014

Prostor i ja - Mala škola arhitekture u subotu 08. ožujka 2014. od 10 do 12h je gostovala u  Muzeju za umjetnost i obrt na izložbi arhitekta Radovana Tajdera!

Radionica Tekice, održava se u subotu 08. 03. 2014. od 10 do 12 sati. U zajedničkom obilasku izložbe djeca bilježe svoje dojmove, pitanja i crteže koje u obilasku  izložbe spontano nadolaze i ostavljaju trag u svojim  bilježnicama. Bilježnice su poticaj za razvijanje kritičkog mišljenja i usmjeravanje pažnje, zabilješke u tekstu i crtežu  navode na sjećanje i čuvanje dojmova s izložbe, a ujedno su reminiscencija na glasovite Rašine Tekice koje su ovom prilikom izloženu u Muzeju za umjetnost i obrt.

Izložbu 20 tekica, nastalih na radionici Male škole arhitekture  možete pogledati  u Muzeju za umjetnost i obrt u predvorju izložbe Radovna Tajdera Arhitektura/ arhitekt kojoj je radionica  posvećena. Radionicu su vodile  Davorka Perić i Mia Roth Čerina uz podršku voditeljice odjela MUO  Maline Zuccon Martić, te volontera Male škole arhitekture Daše Manojlović, Sabine Pleše i Matee Markešić.


 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: