Predavanje / izložba

Matteo Scagnol: Male utopije

Autor/izvor: DAZ 18/11/2014

U četvrtak, 20. studenog 2014. u 18.30h u holu Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu otvara se izložba Mattea Scagnola – Piccole Utopie / Male utopije.

Nakon izložbe u Velikoj predavaoni AGG arhitekt Scagnol će održati predavanje uz konsekutivni prijevod. Izložba i predavanje su organizirani u suradnji s Istituto Italiano di Cultura / Talijanskim institutom za kulturu i Arhitektonskim fakultetom. Ulaz je slobodan, a izložbu je moguće vidjeti do 13. prosinca 2014.


Matteo Scagnol – MODUS Architects

(Trst, 1968.) diplomirao je 1995. godine na IUAV u Veneciji, 1999. pohađa Masters na Sveučilištu Harvard a 2000. godine dobiva stipendiju za American Academy u Rimu. Predaje na Sveučilištu u Trentu od 2007. godine, a radi na istraživanju  Sveučilištu u Bolzanu o "Arhitektura i pedagogija".

MODUS ARHITEKTI

Matteo Scagnol i Sandy Attia nakon studiranja na Sveučilištu Harvard, osnivaju, 2000 g. MODUS architects. Karakteristika njihovog biroa je heterogeni pristup koji nastaje iz sinergije dvije osoba različitih obrazovanja i kulturnih referenci. Njihovi projekti predstavljeni su na Bijenalu arhitekture i nagrađivani su na domaćim i međunarodnim natječajima. Nedavno su završili pet školskih zgrada, zgradu psihiatriskog centra i razne mjere na cestovnoj infrastrukturi i kogeneracijska postrojenja.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku