Konferencija

Međunarodna konferencija S.ARCH 2015: Okruženje i arhitektura

Autor/izvor: DAZ / Superprostor 27/02/2015

Druga međunarodna konferencija sa izložbom S.ARCH – Okruženje i arhitektura, održava se u Budvi (Crna Gora) 19. i 20. svibnja 2015. godine u hotelu Maestral u organizaciji RENECON International / Get It Published Verlag (Njemačka) i arhitektonskog studija Enforma (Crna Gora).

Organizatori su na drugu S.ARCH konferenciju pozvali renomirane svjetske arhitekte, da kroz svoje projekte diskutiraju na temu okruženja i arhitekture, čime nastavljaju prošlogodišnji uspješno realizirani skup. Ova stručna i interdisciplinarna okupljanja imaju za cilj da skrenu pažnju na temu održive arhitekture, animiraju javnost i iniciraju dijalog sa domaćim arhitektima i stručnjacima, stvarajući platformu za razmjenu ideja i iskustava, te predstavljanje novih dostignuća i znanja.

Konferenciju sačinjavaju predavanja po pozivu, na kojima će eminentni predavači ukazati na odnos svoje arhitekture prema okruženju; izložba na kojoj učesnici konferencije imaju priliku prikazati radove iz oblasti arhitekture, i diskusija na kojoj bi predavači i ostali učesnici konferencije razmijenili mišljenja i iskustva.

POZVANI PREDAVAČI

Winy Maas – MVRDV (Nizozemska)
Dietmar Eberle – Baumschlager eberle (Austrija)
Julien de Smedt – JDS Architects (Danska)
Luca Nicoletti – NICOLETTI ASSOCIATI (Italija)
Idis Turato (Hrvatska)
Organizatori pozivaju sve ljubitelje arhitekture da se odazovu na drugu međunarodnu S.ARCH konferenciju, koja se ove godine shodno temi organizira u živopisnom mediteranskom ambijentu nadomak starog grada Budve. Službeni jezik konferencije je engleski.

SUDJELOVANJE I REGISTRACIJA

Broj učesnika na konferenciji je ograničen. Registrirani učesnici imaju pristup svim predavanjima, diskusijama i izložbi radova. Imaju osiguranu kavu na pauzama, knjigu apstrakata, kao i predavanja sa konferencije (uz suglasnost predavača) i radove sa izložbe u elektronskoj formi. Više o registraciji možete saznati na web stranici RENECON i putem e-maila s.arch@renecon.eu i telefonom na +382 32 33 2220.

izvor: Superprostor

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: