Natječaj

Napuknuta leća u spomen Gordanu Ledereru

Autor/izvor: DAZ / vizkultura.hr 26/05/2014

Objavljeni su rezultati natječaja za idejno kiparsko-arhitektonsko rješenje Spomen obilježja Gordanu Ledereru, snimatelju HRT-a, smrtno stradalom u Domovinskom ratu na brdu Ćukur u Hrvatskoj Kostajnici, 10. kolovoza 1991. godine.

Natječaj je raspisala Hrvatska radiotelevizija, pristiglo je 18 radova, a za pobjednički rad, koji bi se trebao izvesti, izabran je projekt koji je plod suradnje akademskog kipara Petra Barišića i arhitekata iz NFO-a (autori: Kata Marunica i Nenad Ravnić, suradnici: Dragan Mileusnić, Nikica Pavlović, Željko Serdarević i Filip Vidović).

izvor: vizkultura.hr

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: