Natječaj

Natječaj Blok Badel: obilazak lokacije i kolokvij

Autor/izvor: DAZ 25/01/2012

DAZ organizira stručni skup i obilazak lokacije na temu Blok Badel. Stručna predavanja će se održati 7.2.2012. s početkom u 9.30h u prostorima Društva arhitekata Zagreba, nakon čega će se ići na pregled lokacije. S obzirom na veliki interes za ovaj natječaj molimo Vas da svoje prijave za sudjelovanje pošaljete do četvrtka, 2. 2. 2012. 

Poštovani,

Zahvaljujemo na velikom interesu za natječaj Blok Badel.

Kao provoditelju natječaja želja nam je upoznati sve zainteresirane sa temom, natječajnim programom i mogućnostima prenamjene industrijske arhitekture, kao i očekivanjima i planovima  investitora vezanim na tu lokaciju, stoga organiziramo  stručni skup i obilazak lokacije na temu Blok Badel. Stručna predavanja će se održati 7.2.2012. s početkom u 9.30h u prostorima Društva arhitekata Zagreba, nakon čega će se ići na pregled lokacije.

Molimo sve zainteresirane da se registriraju  na mail mladena.belamaric@d-a-z.hr,
sa podacima:
- ime i prezime
- zemlja iz koje natjecatelj dolazi

S obzirom na veliki interes za ovaj natječaj molimo Vas da svoje prijave za sudjelovanje pošaljete do četvrtka, 2. 2. 2012. 

Ovdje pogledajte program kolokvija i obilaska lokacije. 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: