Izložba

Novi vizualni identitet HKA

Autor/izvor: DAZ 12/07/2011

Otvorena je Izložba natječajnih radova s pozivnog Natječaja za znak i vizualni identitet HKA-a. Izložbu možete pogledati do 19. srpnja svakim radnim danom od 8 do 17 sati.

U poslovnom prostoru Hrvatske komore arhitekata, Ulica grada Vukovara 271/II, u Zagrebu, možete pogledati Izložbu natječajnih radova s pozivnog Natječaja za znak i vizualni identitet HKA-a, koja će za sve zainteresirane biti otvorena do 19. srpnja.

Na Natječaj je pristiglo ukupno 8 radova, zaprimljenih od strane 6 pozvanih natječajnih timova / autora (Dario Dević i Hrvoje Živčić, Lana Cavar i Narcisa Vukojević, Đukić-Pavlović, Šesnić&Turković, Jelenko Hercog, Studio Dogan), te da je Ocjenjivački sud u sastavu Damir Bralić, Tomislav Ćurković, Boris Fiolić, Damir Gamulin i Orsat Franković, predsjednik, 7. lipnja, prvu nagradu dodijelio radu Zorana Đukića i Jana Pavlovića.

Izložba je otvorena radnim danom od 8 do 17 sati.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: