DAZ web

Novo na DAZ web-u!

Autor/izvor: DAZ 15/06/2011

Vruće, ispod peke, stigle su naše nove web rubrike - Programi i Ciklusi. U rubrici Programi pogledajte kalendar događanja u DAZ-u i izvan njega te vijesti vezane uz njih, a u rubrici Ciklusi osvježite se informacijama i novostima vezanim uz naše prošle, sadašnje i buduće cikluse: Think Space, 4x6, Arhitektura i nasljeđe I i Arhitektura i nasljeđe II, Arhitektura i pop kultura, urbanizam.zg I, urbanizam. zg II. Čitajte i komentirajte!

Kako biste dobili mogućnost komentiranja na web-u, samostalnog unosa i mijenjanja podataka u svom profilu te se na taj način najbolje predstavili javnosti obratite se u Tajništvo Društva kolegici Ani Marendić. Korisnička imena i lozinke za pristup biti će vam isporučene u najkraćem mogućem roku.

Kontakt podaci:

Ana Marendić
Služba za članstvo

t: 01 5509706
f: 01 4816197

m:ana.marendic@d-a-z.hr

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: