Natječaj

OISTAT Međunarodni natječaj za plutajuće kazalište za studente i mlade arhitekte

Autor/izvor: DAZ 29/01/2015

OISTAT Theatre Architecture Competition je međunarodni idejni natječaj, namijenjen studentima i mladim arhitektima, koji se organizira svake četvrte godine. Tema ovogodišnjeg natječaja je projektiranje plutajućeg kazališta sa sidrištem na posebnoj lokaciji na rijeci Spree u Berlinu.

OISTAT Theatre Architecture Competition organiziran je od strane arhitektonske komisije OISTAT-a (International Organization of Scenographers, Technicians and Theatre Architects). Tema ovogodišnjeg natječaja je projektiranje plutajućeg kazališta sa sidrištem na posebnoj lokaciji na rijeci Spree u Berlinu, ali s mogućnošću premještanja na druge lokacije na rijeci. Potiće se suradnja arhitekata sa scenografima i drugim scenskim radnicima na projektu, a očekuje se rješenje koje će ponuditi integralni odgovor na pomično plutajuće kazalište za 200-300 gledatelja.
Rok za prijavu je 27. veljače, a rok za predaju radova je 27. ožujak 2015. Detalje o raspisu i rokovima saznajte na službenim stranicama http://www.oistat.org/Item/list.asp?id=1503

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: