Fotografija

Open Show Zagreb - Razgovor o fotografiji

Autor/izvor: DAZ / organvida.com 22/08/2015

Open Show, međunarodna platforma za predstavljanje fotografskih i multimedijalnih radova će se i ove godine održati na Međunarodnom festivalu fotografije Organ Vida. Prijave su otvorene do 28. kolovoza

Open Show je zasnovan na ideji interakcije između fotografa i publike, gdje se kroz razgovor i otvorenu diskusiju predstavljaju fotografi i njihov rad unutar kraćih prezentacija.

Natječaj za izlaganje na Open Show je otvoren od 13. – 28.08. 2015. Ovim putem se pozivaju svi zainteresirani da se prijave na 6. izdanje Open Showa koje će se održati 10. rujna 2015..

Radovi moraju biti dio serije od 15-25 fotografija na određenu temu. Radovi koji predstavljaju presjek portfelja, tj. nepovezane pojedinačne fotografije neće biti uzete u obzir za prikazivanje na Open Showu Zagreb.

Odabrani autori će imati 10 do 15 min za prezentaciju svog projekta što uključuje i vrijeme za pitanja, reakcije i feedback iz publike.

— Format fotografija: jpeg, 72dpi i 1500px po dužoj strani.
— Ne smije postojati tekst ili watermark na fotografijama
— Nazovite fotografije po redu u kojem želite da budu prikazane (IME_PREZIME_01, IME_PREZIME_02, itd…)
— Fotografije moraju biti spremljene u .zip datoteku s naslovom IMEPREZIME.zip
— Veličina .zip datoteke ne smije biti veća od 15mb 

Rok prijave: 28.08. (do ponoći)

Više o ovogodišnjoj manifestaciji Organ vida, kao i o Open Show Zagreb potražite ovdje.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: