biciklzam

Orange bike ride

Autor/izvor: DAZ 23/04/2013

Orange bike ride je dio prve internacionalne konferencije o biciklističkom prometu i cikloturizmu, organizirane od 24. do 27. travnja u Zagrebu Cycling Europe 2013. Točno u podne u subotu počinje bogat program o kojem možete više saznati u nastavku.

Ciljevi konferencije Cycling Europe 2013 su razmjena znanja o biciklističkom prometu i cikloturizmu, te posredan utjecaj na donosioce odluka kroz promociju bicikla u dvije najčešće funkcije: kao prijevozno sredstvo i sredstvo za provođenje slobodnog vremena. Jedan od glavnih ciljeva je da se kroz pozitivna iskustva poveže regiju i ostvari kvalitetna stručna suradnja zemalja u okruženju.

Stručni predavači uvesti će vas u teme ključne za razvijanje biciklističkog prometa i cikloturizma. Radionice će vam omogućiti razmjenu znanja i iskustva, a neformalna druženja dodatno povezati sa kolegama iz okruženja.

Ciljani učesnici konferencije su kreatori prometne politike kao i turističkog razvoja; urbanisti, arhitekti, prometni djelatnici, djelatnici turističkih zajednica i agencija, turistički manageri destinacija, javni i privatni nositelji razvoja pojedinih područja.

Više informacija o konferenciji potražite na službenoj stranici http://www.cyclingeurope2013.com

U sklopu konferencije 27. travnja točno u podne kreće biciklijada zagrebačkim ulicama sa Trga bana Jelačića. Nakon vožnje, u kojoj ćemo pokazati svu prometnu toleranciju i kulturu prema ostalim sudionicima u prometu, vraćamo se na Trg i nastavljamo sa programom. Stalno se vozite na svom bajku? Izađite s prijateljima na subotnju kavu i pridružite se Orange Bike Rideu, a ako želite, možete i prijaviti svoju ekipu za vožnju na cyclingeurope@mojbicikl.hr

Daljnji program sadrži Bike polo, pregled i popravak bicikala. U svemu možete aktivno učestvovati ili samo gledati, ali svakako je to dan da izvedete svoj bicikl u centar grada da se druži sa ostalim biciklima.

 

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku