Izložba

Oris Kuća Arhitekture slavi prvi rođendan

Autor/izvor: DAZ / oris.hr 21/01/2016

Oris Kuća Arhitekture slavi svoj prvi rođendan Izložbom u sklopu manifestacije Noć muzeja u petak, 29. siječnja. Ulaz je slobodan, a što je Oris pripremio pročitajte u nastavku.

Zagrebačka Oris Kuća Arhitekture mjesto je susreta i druženja, kreativnosti i dobrih vibracija; mjesto promocije arhitekture, dizajna, umjetnosti i kulture. Na više od 600 m2 atraktivnog prostora smještena je multimedijalna dvorana, kutak za čitatelje Forcimer, uredski prostor redakcije časopisa i portala Oris te klub restoran Voncimer.

Iza Oris Kuće Arhitekture je prva godina rada, više od 20 izložbenih programa, 15 predavanja, 25 popratnih događanja poput radionica, promocija i koncerata, gotovo 10.000 posjetitelja, 4.000 članova Oris Kluba te izniman trud zaposlenika i volontera Oris Kuće arhitekture.

Stoga vas Oris poziva u petak 29. siječnja 2016. godine od 16 sati, u Oris Kuću arhitekture (kralja Držislava 3), a u sklopu manifestacije Noć muzeja, na Izložbu prvog rođendana kojom će se javnosti predstaviti velik broj priznatih arhitekata koji su surađivali s Oris Kućom arhitekture.

Arhitekti će se predstaviti recentnim radovima u mediju vlastita odabira (video, fotografija, makete, skice itd.) te će na taj način zagrebačkoj publici pokazati čime su bili zaokupljeni posljednjih dvanaest mjeseci, u periodu u kojem su u Oris Kući arhitekture organizirane prve izložbe, predavanja, seminari i radionice.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a izložba će se moći razgledati do 13. 2. 2016. godine.
RADNO VRIJEME ORIS KUĆE ARHITEKTURE za vrijeme manifestacije Noć muzeja: 16:00 – 01:00

Izvor / više: Oris Kuća Arhitekture

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: