Radionica

Otvorene prijave za novu Laubinu Oblikovnicu

Autor/izvor: Lauba 21/01/2012

Laubina oblikovnica namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta. Prva radionica započinje 17. veljače te će se održavati svakog petka u 18:45 sati, sve do 24. svibnja (ukupno 24 školska sata). Radit će se na primjerima iz fundusa Zbirke Filip Trade, a voditelji su Aneta Mudronja i Tomislav Pletenac.

Što je sve umjetnost? Jesu li to samo predmeti koje nalazimo u muzejima i galerijama? Ili je ona i dio naše svakodnevice? Zašto nam je vrlo često suvremena umjetnost nerazumljiva i nejasna? Umjetnost je oduvijek tražila načina da govori svijetu u kojem se stvara. Pa tako i danas. Stoga smatramo kako se ne radi o tome da je umjetnost udaljena od naših svakodnevnih problema. Ona nam samo daje drugačiji pogled na njih. Kako bi mogli razumjeti takav pogled moramo se otvoriti drugačijem načinu mišljenja koje će svakom od nas omogućiti da stvori svoj odnos s umjetničkim djelom. I zapamtite; nema krivih pokušaja, ne učite slikati, crtati ili izrađivati kipove, učite se zabavljati i eksperimentirati!

Načini plaćanja

Sudjelovanje u radionicama se naplaćuje. Radionica se održava jednom tjedno tijekom tri mjeseca, od kraja veljače do kraja svibnja, cijena za 12 susreta (24 školska sata) iznosi:

JEDNOKRATNO PLAĆANJE 10% POPUSTA: 1440 kn 
ČETIRI RATE: 1600 kn (mjesečno 400 kn)

Ponuda za članove Laube!
DJECA ČLANOVA LAUBE 20% POPUSTA : 1280 kn 
DJECA KOJA SU ČLANOVI LAUBE (TARIFA Moja obitelj je član Laube) 30% POPUSTA: 1120 kn
Kako možete postati član pogledajte na http://www.lauba.hr/hr/clanovi-19/

Prijave se primaju do petka 17.02.2012.

Za više informacija kontaktirati nas možete na info@lauba.hr i +385 (0)1 630 2115.

O voditeljima Oblikovnice:

Aneta Mudronja i Tomislav Pletenac dio su NoThing Production grupe koja se bavi istraživanjem suvremene umjetnosti u kontekstu svakodnevnog života i praksi. Svoja istraživanja i radove koriste za koncipiranje radionica, predavanja i umjetničkih projekata. Jedan od važnijih elemenata je edukacija kojoj je u fokusu prenošenje teorijskih i istraživačkih koncepata. Do sada su osmislili radionice koje su bile dijelom projekata Hura arhitektura, Prostor i ja te Vizura aperta.

Vizualni identitet i fotografija: Jelena Perić Bulaja

Koordinator radionice: Vjekica Buljan

Pogledajte video prve Laubine Oblikovnice:

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: