HKA

Područni odbor HKA Zagreb poziva sve članove na stručne razgovore i konzultacije

Autor/izvor: DAZ / HKA 14/05/2014

Hrvatska komora arhitekata temeljem odluke Upravnog odbora u sklopu projekta pomoći članstvu za efikasnu provedbu novih Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju, odlučila je za svoje članstvo preko područnih odbora HKA organizirati stručne razgovore i konzultacije radi što kvalitetnije primjene navedenih zakona.

Svrha ove inicijative je omogućavanje efikasnog svakodnevnog rada struke kroz direktni kontakt i razmjenu iskustava arhitekata i predstavnika lokalnih tijela koja izdaju akte za građenje, te predstavnika Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Nakon što je Područni odbor Osijek u ožujku organizirao razgovore i konzultacije po ovom modelu, Područni odbor Zagreb je dogovorio s Gradskim uredom za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet grada Zagreba da se isti održe 20. svibnja 2014. godine u 18,30 sati u Velikoj dvorani Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu.

Stoga Vas pozivamo da do petka, 16. svibnja 2014. godine u 10,00 sati na e-mail adresu m.frzic@arhitekti-hka.hr dostavite Vaša pitanja kako bi se sudionici mogli što kvalitetnije pripremiti i ponuditi odgovore na Vaša pitanja.

Predviđeno trajanje razgovora i stručnih konzultacija je dva školska sata.

Ulaz je slobodan, a sudjelovanje se u Programu stručnog usavršavanja HKA boduje s dva (2) boda iz građevinsko – tehničke regulative.

Prijaviti se možete prijavnicom u prilogu ili na web stranici HKA nakon prijave na stranicu korisničkim imenom i lozinkom pod Stručno usavršavanje, Prijava na skupove.

Ujedno Vas obavještavamo da sva do sada dostupna tumačenja na nove zakone možete naći na web stranici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja http://www.mgipu.hr/default.aspx?id=574

izvor: HKA

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: